BestDrive nabízí pobočky v nových barvách. Co to znamená?

Tagy:  BestDrive, prémiové, pobočka, servis, pneuservis, autoservis, novinka, změna

Sponzorované odkazy:

BestDrive nabízí pobočky v nových barvách. Co to znamená?

Stále častěji se motoristé v Česku setkávají s pobočkami BestDrive, které nejsou v tradiční kombinaci modré a žluté barvy. Koncept kombinující černou a oranžovou symbolizuje prémiovou pobočku a je jich čím dál více.

Prvními pobočkami byly ty ve Svitavách a Karlových Varech, které dostaly nový kabát již loni. Stávající prodejny a servis tam totiž již nevyhovovaly vzrůstajícím nárokům na rozvoj služeb a zvýšeným požadavkům. Třetí prodejnou, o kterou se nedávno rozrostl prémiový koncept servisní sítě BestDrive, je pobočka v Horních Počernicích.

Ve Svitavách byla přestavba pobočky nevyhnutelná, stávající prostory už byli nemoderní a nesplňovaly vzrůstající nároky zákazníků na uskladnění kompletních kol. „Objekt tak nahradila moderní obdélníková novostavba s pultovou střechou a atikami, která designově navazuje na nový jednotný styl sítě BestDrive,“ uvedla Lucie Matušková z marketingu BestDrive. Celá pobočka nyní nabízí širší a kvalitnější služby motoristům. Pneuservis a autoservis pro osobní auta má čtyři stání, jedno další je pak pro nákladní servis. Lepší vybavení prodejny pak zvyšuje komfort pro zaměstnance, nicméně také zákazníci mohou ocenit modernější a příjemnější prostředí.

V Karlových Varech pak šlo o kompletní rekonstrukci pobočky a přístavbu osobního servisu. Mimo jiné dělníci kompletně upravili interiér prodejny a zázemí personálu, nákladní dílna se přemístila a doplnila se strojní technologie. „Pobočku jsme rozšířili o jedno osobní servisní stání, pořídili jsme novou válcovou zkušebnu brzd a tlumičů a nové vybavení pro komplexní autoservis. Samozřejmostí je nové zázemí na prodejně a nové parkovací plochy pro zákazníky“, dodal Radek Hron, ředitel regionu Jihozápadní Čechy.

V případě pobočky v Horních Počernicích jde o přestěhování z nedalekých Strašnic, kde však BestDrive pokračuje ve stejné nabídce služeb jako doposud. Jinými slovy je tam v provozu šest servisních boxů pro osobní a dodávkové vozy, jeden box na geometrii a ještě jeden nákladní box. „Jedná se o moderní servis s konceptem jedněch vjezdových a jedněch výjezdových vrat a s místností pro zákazníky integrovanou přímo v servise, kde mohou sledovat vše, co se s jejich vozidlem právě děje,“ popsala Matušková. Klady jsou profesionální tým techniků a prodejních specialistů, stejně jako sklad až pro osm tisíc pět set kusů pneumatik. „Dlouhodobě jsme hledali lokalitu, kde bychom rádi využili potenciál rezidentů Horních Počernic a Černého Mostu, návštěvníků nákupního centra, i blízkost pražského okruhu a logistických areálů okolo R10“, vysvětlil k nové pobočce Martin Volek, ředitel regionu Praha a Střední Čechy.

Motoristé si začínají v případě BestDrive zvykat na kombinaci černé a oranžové. Foto: BestDriveMotoristé si začínají v případě BestDrive zvykat na kombinaci černé a oranžové. Foto: BestDrive

Tři pobočky v nových barvách jsou však jen prvním krokem, BestDrive jako největší síť pneuservisů a autoservisů v České republice a na Slovensku čítá 187 poboček. Provozovatelem sítě je v České republice ContiTrade Services, na Slovensku ContiTrade Slovakia, obě společnosti patří do koncernu Continental. Konkurencí je například síť servisů First Stop, která byla založená v roce 1994 a podpořená jiným pneumatikářským gigantem, značkou Bridgestone. Nezávislé pneuservisy a autoservisy sdružuje Point S. Navíc je po celé republice mnoho dalších pneuservisů s jednou či více pobočkami.

Článek BestDrive nabízí pobočky v nových barvách. Co to znamená? byl publikován 30. listopadu 2021 v 00.00 v rubrice Informace a Výrobci. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...