BestDrive Winter: Novinka letošní zimy

Tagy:  BestDrive Winter, novinka, exkluzivní, servisní síť, ContiTrade, benefity

Sponzorované odkazy:

BestDrive Winter: Novinka letošní zimy

Úspěch letní pneumatiky vedl společnost ContiTrade k očekávanému kroku – uvádí na trh novou zimní pneumatiku BestDrive Winter. Pneumatika sází na bezpečnou jízdu na sněhu i na mokru a také na zajímavé benefity.

Na bočnici je kromě názvu pneumatiky a všech nezbytných parametrů pneumatiky také logo BestDrive a grafika znázorňují sněhové vločky. „Po úspěšném zavedení letní pneumatiky BestDrive, která dosáhla v prodeji velmi dobrých výsledků, uvádíme na trh i zimní verzi této pneumatiky, která je vysoce kvalitní pneumatikou se spoustou nadstandardních výhod pro zákazníky,“ řekl Roman Stiksa, marketingový ředitel BestDrive. Kvalitu nové pneumatiky zaručuje nejen výroba v Evropě, ale také více než sto let zkušeností s výrobou a inovací pneumatik. Tou se může pochlubit pneumatikářský gigant Continental.

Dezén pneumatiky na první pohled nezapře své určení, vedle tří obvodových drážek mu dominují výrazné „zuby“, které jsou zrcadlově rozmístěny na vnitřní a vnější polovině vzorku. Díky své šířce odvádí vodu, ale i sněhovou břečku dostatečně rychle z kontaktní plochy a tím přispívají k bezpečnosti. Ani nemluvě o dodatečných „sněhových kapsách“ umístěným uvnitř těchto podélných drážek. Díky nim dochází k záběru sníh-sníh, který je účinnější. Lamely v ramenních blocích pak zajišťují kvalitní přenos síly na zasněžených silnicích. Pneumatiku ještě protkává nespočet tenkých lamel. „Moderní dezén v kombinaci s nově vyvinutou směsí běhounu a moderním 3D designem bočnice dělá tuto pneumatiku jedinečnou,“ uvádí výrobce a technické vlastnosti to jen potvrzují.

BestDrive Winter se mohou pyšnit výkonem na sněhu. Podle výrobce vyniká krátkou brzdnou dráhou a dobrými záběrovými vlastnostmi. Díky nim je jízda na zasněžených silnicích bezpečná. Také ne mokru se pneumatiky neztratí, odolnost proti aquaplaningu je vysoká. Stará se o to kombinace lamel ve střední a ramenní oblasti dezénu zajišťují kontakt pneumatiky s vozovkou. Pneumatika je také velmi tichá a jízda je tak pohodlnější. Hluk totiž ovlivňují šířky a hloubky lamel na obou ramenech, které jsou rozdílné.

BestDrive Winter jsou novinkou pro letošní zimu. Foto: shop.bestdrive.czBestDrive Winter jsou novinkou pro letošní zimu. Foto: shop.bestdrive.cz

Vedle toho nabízí pneumatiky BestDrive Winter také benefit v podobě BestDrive Garance a BestrDrive Záruky spokojenosti. V prvním případě jde o komplexní ochranu proti neopravitelnému poškození pneumatiky, v tom druhém se zákazníkovi mohou vrátit peníze, pokud není s pneumatikou z jakéhokoliv důvodu spokojen. „Vyvážené produktové vlastnosti a speciální garance činí z pneumatik BestDrive velmi lákavou variantu na bezpečnou a spolehlivou jízdu pro nadcházející zimu,“ uzavírá výrobce.

Cenově spadá pneumatiky spíše do ekonomického segmentu obutí. Je o trochu dražší než značky Barum nebo Matador, ale levnější než Nokian či Semperit. Prémiové značky pak stojí třeba i dvojnásobek. Pneumatiky BestDrive Winter a také alternativní model pro nákladní automobily Van Winter bude možné sehnat v síti poboček BestDrive. Jedná se o největší síť pneuservisů a autoservisů v Česku a na Slovensku, která spadá pod Continental.

Článek BestDrive Winter: Novinka letošní zimy byl publikován 17. října 2019 v 00.00 v rubrice Informace a Zimní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...