BestDrive má svou první pneumatiku

Tagy:  BestDrive Summer, novinka, exkluzivní, servisní síť, ContiTrade

Sponzorované odkazy:

BestDrive má svou první pneumatiku

Společnost ContiTrade představila nedávno novou exkluzivní značku pneumatik. BestDrivě Summer a Van Summer jsou k dispozici i českým motoristům.

Letní pneumatika BestDrive Summer nabízí moderní dezén v kombinaci s nově vyvinutou směsí běhounu a moderním 3D designem bočnice. Vyvážené vlastnosti byla optimalizovaná pro vysoký kilometrový výkon. Obutí je určeno po široké spektrum vozů od malých až po luxusní.

Servisní síť BestDrive motoristé již znají, je největší v Česku a na Slovensku, celkem má 182 poboček. Vlastní pneumatika je ale novinkou. „Má moderní design a vynikající technické vlastnosti. Vyrábět se bude v letním i zimním provedení pro osobní a VAN automobily,“ uvádí výrobce. Většina rozměrů osobních plášťů má hodnotu valivého odporu C a brzdění na mokru B.

Pneumatika s benefity

Dezénu dominují tři nebo čtyři obvodové drážky, které doplňuje speciální konstrukce lamel a velký počet příčných drážek. Tím se zvyšuje počet záběrových hran, které zlepšují záběr a brzdění na mokré vozovce i při postupném opotřebování pneumatik. Uzavřené vnější rameno, spojky bloků na vnitřním rameni a tenké boční drážky na obou ramenech pak pozitivně ovlivňuje úroveň hluku.

Na pneumatice BestDrive Summer je také optimalizovaná směs siliky a hustá struktura lamel na obou ramenech. Ramenní oblast se díky tomu lépe chladí a snižuje se valivý odpor. Zákazník uspoří za palivo a výhodou je i delší životnost pneumatiky.

Pneumatika by měla být v souladu s firemním mottem You drive, we care, tedy vy jezdíte, my se staráme. „Kromě vynikajících technických vlastností nabízí naše pneumatika konečnému zákazníkovi i benefity v podobě BestDrive Garance a BestDrive Záruky spokojenosti,“ dodal ředitel marketingu Roman Stiksa.

V praxi jde v případě BestDrive Garance o komplexní ochranu proti neopravitelnému poškození pneumatiky. Ta funguje už několik let. BestDrive Záruka spokojenosti je pak nová a zaručuje vrácení peněz v případě, že bude zákazník s těmito novými osobními pneumatiky z jakéhokoli důvodu nespokojen.

BestDrive na svém webu představil novinku ze všech stran. Foto: www.bestdrive.czBestDrive na svém webu představil novinku ze všech stran. Foto: www.bestdrive.cz

Novinka, na jejímž vzniku se vedle konstruktérů z Německa podíleli odborníci z celé Evropy, se bude nabízet ve standardních rozměrech od čtrnácti do šestnácti palců, ale také v rychle rostoucím segmentu sedmnáct a osmnáct palců. Například pro osobní automobily se pak nabízí letní pneumatiky v čtyřiašedesáti rozměrech.

První pozitivní ohlasy

Pneumatika se začala prodávat v Itálii a Španělsku, první zákaznické ohlasy byly dle BestDrive velmi pozitivní. „Cílem je tento produkt nabízet na všech více než dvou tisících bodech naší servisní sítě v regionu EMEA. Od Norska až po Jihoafrickou republiku,“ uvedl Roman Stiksa s tím, že se těší na zahájení prodeje v Česku a na Slovensku.

Pro větší vozy, a to od vanů po transportéry, je pak určeno obutí BestDrive Van Summer. Její dezén se třemi obvodovými drážkami je propleten systémem lamel, nepodobným pneumatice určeným pro osobní vozy. Nabízí se v rozměrech patnáct a šestnáct palců.

Článek BestDrive má svou první pneumatiku byl publikován 29. dubna 2019 v 00.00 v rubrice Informace a Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...