Provozujete nákladní dopravu a chcete se vyhnout pokutám za přetížení? Využívejte snímače zatížení

Provozujete nákladní dopravu a chcete se vyhnout pokutám za přetížení? Využívejte snímače zatížení

S tím, jak narůstá objem dopravy, tak se i kontroly na silnicích stávají čím dál častějšími. Abyste si mohli být jisti, že vaše nákladní vozy splňují předepsané hmotnostní limity, využijte kontrolní měření pomocí mobilních nápravových vážních systémů.

Snímače váženíSnímače vážení

Tenzometrické snímače Zemic Europe – kvalita podložená tradicí

Snímače zatížení určené k přenosu informací o hmotnosti nákladu zatěžujícím jednotlivé nápravy nabízí značka Zemic Europe působící v oblasti vážních systémů na evropském trhu již více než 30 let. Tenzometrické snímače zatížení Zemic představují prvek, který je instalován přímo na palubu vozidla a zajišťuje optimální vážení s okamžitým výsledkem. Odolné snímače Zemic jsou zhotoveny z hliníku, nerezové nebo legované oceli.

Nabídku tenzometrických snímačů zatížení Zemic a další komponenty vážních systémů poskytuje na českém trhu společnost Manat. Využít můžete nejen rozsáhlou nabídku snímačů zatížení, ale také odborný servis a poradenství v oblasti vážních systémů pro nákladní dopravu.

Snímače vážení pro dopravní společnostiSnímače vážení pro dopravní společnosti

Výhody palubního vážení pomocí tenzometrických snímačů

Díky přesnému palubnímu vážení mobilními nápravovými vážními systémy bude vaše doprava efektivnější a vyhnete se zbytečným problémům.

Mezi benefity využití tenzometrických snímačů patří:

  • přímé měření nákladu,
  • kontrola maximální povolené hmotnosti,
  • vysoká přesnost měření,
  • prevence vozů před přetížením a tím souvisejícím opotřebením,
  • minimalizace rizika pokut za překročení maximální hmotnosti na nápravu,
  • odolnost snímačů proti rázovému zatížení,
  • odolnost proti vibracím a otřesům.

Velmi praktická je možnost propojení tenzometrických snímačů zatížení Zemic s vyhodnocovacími jednotkami. Díky tomu máte vždy po ruce jasný výstup měření, který si lze zobrazit jak přímo na vyhodnocovací jednotce, tak na dalších zařízeních jako jsou LED panely, počítače nebo tablety.

Článek Provozujete nákladní dopravu a chcete se vyhnout pokutám za přetížení? Využívejte snímače zatížení byl publikován 19. srpna 2021 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...