Renault Twingo: Auto, za kterým se otočí i žena

Renault Twingo: Auto, za kterým se otočí i žena

V současné době se automobilové společnosti předhání svými nabídkami, přičemž atraktivní reklamní kampaně mají potenciální klientelu přesvědčit a přilákat. Nicméně vsadit pouze na lákavou televizní reklamu či billboard se nevyplácí, protože vám neprozradí vše, co byste měli o vozidle vědět. V následujících řádcích se podíváme konkrétně na městský floutek Renault Twingo, za kterým se otočí nejedna žena.

Vozidlo, které vyjíždí z dílny francouzské automobilky Renault, i přes svůj miniaturní vzrůst dokáže řezat zatáčky jako o život. Vyznačuje se originální konstrukcí a dostačujícími technickými vlastnostmi, které uspokojí každého nenáročného řidiče. Samozřejmě, náročnější jedinci sáhnou spíše po silnějším žihadle.

Kompaktní a obratný automobil

Kompaktní automobil, který je osazen motory SCe 70 anebo ENERGY Tce 90, se dostane prakticky kamkoliv. Ať už cestujete ráno do práce, nebo se chystáte na nákupy. Asistenční parkovací systémy vás informují o dění kolem vás, tudíž už se nestane, že z města přijedete s odřeninami. A navíc s menšími rozměry zaparkujete bez problémů kdekoliv.

Zavazadlový prostor s objemem 980 litrů (se sklopenými zadními sedadly) uschová kufry při cestě na chatu. Omezení nejste ani při usednutí za volant, přičemž v okolí noh a hlavy je dostatek volného místa. Určitě se nebudete cítit stísněně. Renault Twingo se vyznačuje prosvětleným interiérem, jehož barevné sladění je doslova dokonalé. Žádné kýčovité odstíny, které by vás odradily od zakoupení.

Renault Twingo v pětidvéřovém provedení poslouží i rodině s dětmi. Snadno do vozidla dáte autosedačky pro své ratolesti. Potom už vám nebude nic bránit v cestování. A cena tohoto zajímavého modelu? Renault Twingo v různých barevných odstínech zakoupíte už od 214 900 korun.

Článek Renault Twingo: Auto, za kterým se otočí i žena byl publikován 7. července 2016 v 21.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...