Dobrodružné povahy uchvátí odvážný vůz Renault Kadjar

Dobrodružné povahy uchvátí odvážný vůz Renault Kadjar

Milovníci vozů Renault musejí být nadšeni z modelu Renault Kadjar, který uchvátí všechny smysly. Tento vůz voní, září, jiskří… Ale hlavně bezpečně pluje po každém povrchu. Crossover s pohonem všech čtyř kol doveze řidiče i spolujezdce bezpečně do cíle bez jediného škrábnutí, naopak s vynikajícím požitkem z jízdy. Jistota, s níž Kadjar brouzdá po dálnicích, v terénu i hustém městském provozu, je nepřekonatelná. Dobrodružné povahy s Renaultem Kadjar zažijí skutečné outdoorové zážitky jak v nepřístupných terénech, tak klikatých horských průsmycích a ve městě.

Jistota Renaultu Kadjar ohromuje outdorové nadšence i opatrné povahy

Renault Kadjar https://www.rpz.cz/…djar/kadjar/ má všechny vlastnosti auta pro dobrodružné povahy. Pyšní se maximálním výkonem, malou spotřebou paliva a nadčasovým, divokým designem. Proto je oblíbeným autem pro volnočasové nadšence i vytížené zaměstnance. Jistota, s jakou vás Renault Kadjar protáhne městským provozem i těžko přístupným terénem, je nepřekonatelná. Pohodlí, jimiž vozy Renault https://www.rpz.cz/renault/ oplývají, je u Kadjaru vypracováno do maxima. Bezpečná jízda v měkoučkém prostředí, s prostorným zavazadlovým prostorem i místy pro spolujezdce je nenahraditelná. Jistotu řízení umocňuje multimediální systém R-LINK 2 s dotykovou obrazovkou.

Bezpečná jízda je umocněna nízkou spotřebou a velkým výkonem

Systém pohonu všech čtyř kol je pojistkou pro plynulou jízdu ve správném okamžiku. Pouze na řidiči záleží, jaký režim jízdy si vybere. Pohonem na dvě kola se maximalizuje úspora paliva, na čtyři kola se zas zvyšuje výkon na nezpevněném povrchu, jako jsou písek, bahno nebo sněhová pokrývka. Dvojité dno zavazadlového prostoru má výměru až 527 litrů. Tím se Kadjar řadí mezi nejprostornější crossovery vůbec. Při sklopení zadních sedaček a sedadla spolujezdce se objeví prostor, do kterého snadno uložíte náklad až 2,5 metru dlouhý. Tedy nejen lyže, ale i žebřík nebo prkna se sem pohodlně vejdou.

foto: rpz.cz

Článek Dobrodružné povahy uchvátí odvážný vůz Renault Kadjar byl publikován 3. června 2018 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...