Pneumatika Uniroyal RainExpert nabízí skvělé vlastnosti nejen za deště

Tagy:  Uniroyal, RainExpert, hluk, mokro, déšť, aquaplaning, životnost, ikony

Sponzorované odkazy:

Pneumatika Uniroyal RainExpert nabízí skvělé vlastnosti nejen za deště

Již od počátku roku 2009 je na trhu nová pneumatika do deště od společnosti Uniroyal. Jedná se o model RainExpert a výrobce slibuje kratší brzdnou délku na suchém i mokrém povrchu, lepší ochranu proti aquaplaningu a delší životnost.

RainExpert zajišťuje krátkou brzdnou dráhu na suchu i na mokru

Bez ohledu na podmínky, na suché i mokré vozovce, umožňuje pneumatika RainExpert řidiči zastavit rychle a bezpečně. Za účelem zkrácení brzdné dráhy byly na pneumatiku umístěny speciální směrově skloněné lamely v ramenních blocích a středové oblasti. Vyšší obvodová tuhost také pomáhá bezpečnosti při brzdění. Tyto inovace výrazně pomáhají podpoře bloků při brzdění a automobil tak má ve výsledku krátkou brzdnou dráhu na mokré i suché vozovce.

Dvojitě zakřivené drážky je rozptyl vody lepší

Pneumatika Uniroyal RainExpert nabízí velmi dobrou ochranu proti vzniku aquaplaningu. Díky běhounu ve tvaru písmene V a zejména díky dvojitě zakřiveným drážkám, které se ve střední části dezénu vyskytují ve větším objemu, jsou minimalizovány vodní turbulence v drážkách a v důsledku toho je rozptyl vody rychlejší.

Indikátory na stranách dezénu upozorní na špatnou geometrii

Pro zkombinování optimální výkonnosti a zároveň dlouhodobé životnosti má pneumatika k dispozici indikátory nepravidelného opotřebení dezénu pneu (VAI = vizuální indikátor opotřebení). Tyto indikátory se nachází na obou stranách dezénu a pokud jsou „deštníčky VAI“ na vnější a vnitřní straně nepravidelně opotřebeny, je zřejmá špatná geometrie kola. Po korekci, která je snadná a rychlá i pro laika, vydrží pneumatika déle a její používání se stane spolehlivější. V konečném důsledku je používání pneumatik Uniroyal RainExpert bezpečnější, navíc delší životnost dělá pneumatiky ekonomičtější a ekologičtější.

Pneumatiky umožňují rychlost až 270 km/h

Pneumatiky Uniroyal RainExpert se dodávají v rozměrech 13 – 16“ a rychlostní index výrobce nabízí až W, což znamená do 270 km/h. Podle nezávislých testů jsou pneumatiky Uniroyal RainExpert skutečně skvělé za mokra, nedostatkem je poněkud vyšší hlučnost pneumatik.

Na pneumatikách Uniroyal RainExpert lze jet rychlostí až 270 km/h.Na pneumatikách Uniroyal RainExpert lze jet rychlostí až 270 km/h.

Kupte si pneumatiky Uniroyal RainExpert za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Pneumatika Uniroyal RainExpert nabízí skvělé vlastnosti nejen za deště byl publikován 10. září 2010 v 00.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...