Značka Uniroyal vyrábí kvalitní pneu, známá je její obří pneumatika

Tagy:  Uniroyal, maskot, atrakce, obří pneu, symbol

Sponzorované odkazy:

Značka Uniroyal vyrábí kvalitní pneu, známá je její obří pneumatika

Značku Uniroyal volí mnoho rozdílných lidí z různých důvodů a pro rozdílná vozidla. Ale přesto tuto značku v současnosti využívají miliony Američanů, uvádí výrobce.

Značka má maskota, je jím tygr

Američané jezdili na pneumatikách Uniroyal již od konce 19. století, od roku 1892, přestože tehdy byly známé jako U. S. Rubber Company. Od roku 1964 je známým a milovaným maskotem značky Uniroyal tygr. Tento maskot symbolizuje tradici, vytrvalost a pýcha, tedy vlastnosti, které značku charakterizovaly ještě před rokem 1964.

Tygr, který je maskotem značky již dlouhá desetiletíTygr, který je maskotem značky již dlouhá desetiletí

Pneumatiky vychází vstříc požadavkům zákazníků

Pneumatiky Uniroyal poskytují všechny funkce a výhody, které zákazníci požadují od vysoce kvalitních, spolehlivých pneumatik. Značka stále vzrůstá, o čemž mimo jiné svědčí nejnovější inovace značky. Laredo ® Cross Country pro SUV a pick-up pro řidiče, kteří touží po každodenním dobrodružství a Tiger Paw ® Touring, což je pneumatika určená pro sedany a mini-vozy. Tyto pneumatiky se vyznačují dlouhou životností a skvělou ovladatelností, navíc jsou za dostupnou cenu.

Společnost měla v 60. létech atrakci na veletrhu v New Yorku

Uniroyal již téměř půl století symbolizuje obří pneumatika, která se stala silniční ikonou. Obří pneumatika byla původně vytvořena jako speciální ruské kolo na veletrhu v New Yorku v letech 1964/1965. Atrakce měla kapacitu 96 návštěvníků a k pohonu sloužil motor o síle 100 koní, během veletrhu ji navštívilo více než 2 miliony lidí.

Z atrakce se stal symbol značky

Po skončení Světové výstavy v roce 1965 byla obří pneumatika převezena do prostorů společnosti Uniroyal v Allen Park v Michiganu. Zde byla vztyčena vedle I-94. V průběhu desetiletí se stala významným symbolem. V roce 1994 se obří pneumatika dočkala faceliftu, kterým byl uhlazenější, modernější vzhled. Přibylo také neonové osvětlení a kryt osy kola. V srpnu roku 1998 byla pneumatika upravena znovu – tentokrát na podobu modelu NailGard. Obří hřebík byl umístěn v běhounu pneumatiky, aby výrobek demonstroval odolnost proti proražení. Dosud poslední inovace proběhla v roce 2003, kdy Uniroyal investoval téměř milion amerických dolarů.

Kupte si pneumatiky Uniroyal za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Značka Uniroyal vyrábí kvalitní pneu, známá je její obří pneumatika byl publikován 6. září 2010 v 00.00 v rubrice Výrobci. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...