Debica Passio 2 dosahuje výborných adhezních schopností

Tagy:  Debica, Passio 2, polské, nizká cena

Sponzorované odkazy:

Debica Passio 2 dosahuje výborných adhezních schopností

Debica Passio 2 je nástupcem letního modelu Passio a byla uvedená na trh v roce 2008. Vyznačuje se zcela novým designem, který zaručuje podle výrobce o 20% vyšší odolnost v porovnání s předchozím modelem. Lepších parametrů pneumatika dosahuje téměř ve všech vlastnostech, zejména v oblasti bezpečnosti. Ovladatelnost vozu, brzdné vlastnosti na mokrém povrchu a vyšší odolnost proti aquaplaningu ocení všichni řidiči, kteří se již za deště dostali do problémů. Nejen za sucha, ale i za deště je řízení přesné a jízda komfortní. Moderní konstrukce rozkládá tlak rovnoměrně po celé styčné ploše. Pneumatiky se nyní neopotřebují tak rychle jako Passio.

Konstruktéři dělali maximum pro omezení nebezpečí aquaplaningu

Konstruktéři se snažili maximalizovat také délku hrany, aby přilnavost byla co nejlepší. Pneumatiky se vyrábí z tvrdší směsi, což zlepšuje kontrolu řidiče nad automobilem a vysoké jízdní pohodlí zůstává zachováno. Podélné široké drážky pneumatik Debica Passio 2 umožňují, aby se voda ze vzorku odstranila rychle a bezpečnost cestujících nebyla ohrožena. Řidiči totiž nehrozí aquaplaning. Lepší odvod vody z pneumatik zajišťuje také vyšší počet radiálních drážek, kterými nový model Passio 2 disponuje.

Szafran očekává, že pneumatika bude úspěšná

„Hlavní předpoklady pro vznik úspěšných pneumatik Debica Passio 2 zahrnovaly zvýšení výkonu bez ztráty bezpečnostních parametrů při zachování konkurenceschopné ceny. Nová pneumatika byla vytvořena přesně podle očekávání zákazníků. Zákaznické průzkumy ukázaly, že výše uvedené vlastnosti jsou pro ně podstatné. Věřím, že pneumatika Debica Passio 2 bude alespoň tak úspěšná jako jeho předchůdce a bude stejně populární u polských a evropských řidičů,“ řekl Leszek Szafran, obchodní ředitel společnosti pneumatik Debica SA.

Passion 2 jsou dobrou pneumatikou za nízkou cenu

Pneumatika Debica Passio 2 je k dispozici ve dvanácti rozměrech a je k dostání po celé Evropě. Vyrábí se v rychlostním indexu T (do 190 km/h) a bude určitě ideální volbou pro řidiče, kteří chtějí dobrou pneumatiku za nízkou cenu.

Debica Passio 2 by měla navázat na úspěch své předchůdkyně.Debica Passio 2 by měla navázat na úspěch své předchůdkyně.

Kupte si pneumatiky za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Debica Passio 2 dosahuje výborných adhezních schopností byl publikován 8. září 2010 v 00.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...