Pirelli Cinturato P7 má maximální brzdný efekt na mokru při zachování vysoké výkonnosti

Tagy:  Pirelli, Cinturato, P7, ekologie, brzdný efekt

Sponzorované odkazy:

Pirelli Cinturato P7 má maximální brzdný efekt na mokru při zachování vysoké výkonnosti

Pirelli Cinturato P7 je vysoce výkonná ekologická letní pneumatika. Přináší maximální potěšení z jízdy, aniž by omezovala bezpečnost a zachovává výkonové vlastnosti na silnici. Navíc je ohleduplná k životnímu prostředí.

Ekologie na prvním místě

Výrobní řadou pneumatik Cinturato reaguje Pirelli na hlasy zákazníků, kteří chtějí chránit životní prostředí a svět, v němž žijí. Výroba ve šech odvětvích se stále více orientuje ekologickým směrem a ani výroba pneumatik není výjimkou. Při výrobě pneumatik Pirelli Cinturato P7 se proto nepoužívají žádné znečišťující přísady. Po celou dobu životnosti pneumatik se díky tomu do životního prostředí neuvolňují žádné znečišťující látky. Takřka samozřejmostí jsou nižší emise CO2 a menší spotřeba paliva na základě snížení odporu pneumatiky při jízdě po silnici. Pneumatika tak vydrží velmi vysoký počet ujetých kilometrů. To vše podtrhují čtyři Ecoimpact ikony na bočnicích pneumatik.

Nižší hlučnost není na úkor radosti a bezpečnosti

Pro řidiče bude jistě příjemnou a od první jízdy zřejmou inovací nižší hlučnost pneumatik, aniž by byla omezena radost z jízdy. Neméně podstatná je podle tvůrců bezpečnost, s pneumatikami Pirelli Cinturato P7 lze dosáhnout krátké brzdné dráhy za suchých podmínek, ale také na mokrém povrchu za deště.

Lepší přilnavost pneumatiky maximalizuje brzdný efekt

Pirelli Cinturato P7 má asymetrický dezén se čtyřmi kontinuálními obvodovými kanály pro efektivní vyloučení vody z kontaktních ploch. Technologicky vyspělá sloučenina polymerů má za cíl zvýšit přilnavost pneumatiky za jakýchkoliv podmínek a maximalizovat brzdný efekt na mokrých i suchých vozovkách. Robustní vnější rameno pomáhá optimalizovat boční přilnavost za sucha i za deště.

Mokrá vozovka s mnoha zatáčkami – podmínky, kde řidič ocení kvality pneumatiky Pirelli Cinturato P7. Zdroj: Wikimedia.orgMokrá vozovka s mnoha zatáčkami – podmínky, kde řidič ocení kvality pneumatiky Pirelli Cinturato P7. Zdroj: Wikimedia.org

Rovnoměrné opotřebení díky lepšímu designu

Inovativní design dezénu pomáhá pravidelnému opotřebení pneumatik a přináší lepší jízdní komfort, vysoký kilometrový výkon a snížení hluku při jízdě. Vynikající úroveň bezpečnosti je v celé délce životnosti pneumatiky.

Článek Pirelli Cinturato P7 má maximální brzdný efekt na mokru při zachování vysoké výkonnosti byl publikován 31. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...