Neplatíte za pojištění auta víc, než musíte? Porovnejte si to online

Neplatíte za pojištění auta víc, než musíte? Porovnejte si to online

Mít uzavřené povinné ručení na auto přikazuje zákon. V opačném případě nám hrozí tučná pokuta, která se může pohybovat až v řádech desítek tisíc korun. Nechce-li se vám obcházet jednotlivé pojišťovny, porovnejte si jednoduše a rychle pojištění online. Ušetříte nejen čas, ale hlavně peníze.

Myslete na pojištění vašeho vozu, ať nemáte po nehodě oči pro pláčMyslete na pojištění vašeho vozu, ať nemáte po nehodě oči pro pláč

Zvažte změnu pojišťovny

Pokud máte již několik let uzavřeno pojištění auta u té samé pojišťovny, doporučuje se jednou za čas provést srovnání s pojišťovnami ostatními. V jednoduché online kalkulačce na webu usetreno.cz, se můžete dokonce dozvědět, že rozdíl mezi nejlevnějším a nejdražším pojištěním na trhu činí až 8 000 Kč. Jak je patrné, využít online srovnávač, do něhož investujete pouze pár minut svého času, se zcela určitě vyplatí. Navíc změna pojištění je bezplatná a nepřijdete o své bonusy. Jak na to?

Kalkulátor nabídne nejvýhodnější pojištění vozidla

Celý proces je velice snadný. Vystačíte si pouze s několika údaji o vozidle. V prvním kroku navštívíte internetový srovnávač, který vám během 20 sekund porovná nabídky až 8 prověřených pojišťoven. Po výběru té nejlepší nabídky uzavřete smlouvu do 5 minut. Do vaší emailové schránky následně dorazí zelená karta, kterou si stačí jen vytisknout. Kalkulace pojištění vozidel probíhá v 5 krocích. V první fázi zvolíte druh vozidla a subjekt neboli právnickou či fyzickou osobu. Následně zadáte údaje týkající se vozidla – značku, model, objem a výkon motoru, typ paliva, rok výroby. Na závěr vyplníte své kontaktní údaje a informace o stávajícím pojištění. Během okamžiku se zobrazí nabídka pojištění, z nichž si pak stačí jen vybrat. Stejným způsobem lze sjednat i havarijní pojištění. Jeho sjednání je vhodné obzvláště v zimních měsících, kdy stoupá riziko nehod na silnicích vlivem nepříznivých povětrnostních podmínek.

Článek Neplatíte za pojištění auta víc, než musíte? Porovnejte si to online byl publikován 10. prosince 2020 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...