Půjčovna dodávek Ostrava vás podpoří nejen v podnikání, ale i v soukromí

Půjčovna dodávek Ostrava vás podpoří nejen v podnikání, ale i v soukromí

Ne každému se vyplatí pořizovat si vlastní dodávku. Mnohdy nám dostatečně a lépe poslouží půjčovna dodávek. Jste z Ostravy či z okolí? Autopůjčovna Borent nabízí dodávky pro soukromé použití i pro podnikatele.

Dobrá dodávka se hodí vždycky, je-li třeba převézt větší nákladDobrá dodávka se hodí vždycky, je-li třeba převézt větší náklad

Půjčovna dodávek Ostrava, firma Borent, nabízí prověřené dodávky vhodné pro soukromý sektor, ale rovněž pro podnikatele. Dodávka se hodí na dovezení nábytku, k přestěhování, ale i pokud se pustíte do stavby či rekonstrukce. Mnohdy je mnohem výhodnější finančně i z časového hlediska pronajmout si vlastní dodávku, než využívat služby autodopravy. Kvalitní autopůjčovna vám pomůže vybudovat si domov, podle vašeho přání. S dodávkou jde práce více od ruky. Nejste omezeni, potřebujete-li dovézt materiál, ani když třeba nakupujte rostlinný materiál na zahradu. A na jeho přivezení je dodávka naprostou nutností. Vzrostlé stromy se osobním autem bez poškození dovézt nedají.

Dobrá dodávka se hodí i na různé akce – třeba sportovní

Chcete si vyjet na vodu a nemáte jak odvézt lodě? Jedete s větší partou na kola? Nebo potřebujete odvézt větší množství jiného sportovního nářadí? S půjčenou dodávkou už před sebou nemáte vůbec žádné překážky.

Dodávky se hodí i pro podnikatele

Stejně tak je půjčovna dodávek mnohdy spásou pro podnikatele. Provozujete maloobchod, ale zajišťujete si zásobování svépomocí? Potřebujete dovézt své výrobky zákazníkům? Půjčovna dodávek je řešením, pakliže potřebujete zapůjčit dodávku jen z času na čas, nebo tehdy, když třeba ta vaše vypoví službu. Stačí, že máte dodávku v servisu na pravidelné údržbě, například při čistění DPF, a výpadek potřebujete řešit. S tím vám pomůže ostravská půjčovna dodávek Borent. Půjčovna nabízí až 400km denní nájezd, pojištění a asistenční služby nonstop po celé Evropě i úschovu automobilu po celou dobu zapůjčení dodávky.

Článek Půjčovna dodávek Ostrava vás podpoří nejen v podnikání, ale i v soukromí byl publikován 1. prosince 2020 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...