Autopůjčovna: Nový vůz za pár stovek

Tagy:  Autopůjčovna, půjčovna aut, pronájem aut, Taggart, Škoda, nejlevnější

Autopůjčovna: Nový vůz za pár stovek

Motoristé, kteří chtějí jezdit novým vozem, mají již nějaký čas možnost využít tzv. operativní leasing. Druhou možností je samozřejmě si vůz koupit. Komu ale nevyhovuje ani jedna z těchto možností, může využít služeb autopůjčovny. Tuto možnost někteří motoristé zavrhují, což je ale chyba.

Do půjčovny aut obvykle člověk zavítá, pokud potřebuje spolehlivé auto na víkend nebo na dovolenou, když se náhle ocitne bez vlastního auta, případně v situaci, kdy se chce před známými či kolegy z práce „vytáhnout“ hezkým vozem. Seriózní půjčovny nabízí pronájem aut pouze servisovaných, kvalitních a spolehlivých, která nejsou stará kolik let a ani nemají najety desítky kilometrů.

Není divu, že stejně jako v českých garážích, i v autopůjčovnách jsou oblíbené české vozy, ať už evergreen Škoda Octavia, menší fabia nebo luxusnější superb. Na druhou stranu se nabízí i méně obvykle vozy s jistým puncem výjimečnosti. Často je na výběr manuální či automatická převodovka. Cena za pronájem je samozřejmě přímo úměrná pořizovací ceně vozu. A právě v ceně jsou často velké rozdíly. Nejlevnější autopůjčovna začíná na pár stovkách za den. Proto je dobré se předem informovat, kde bude cena nejlepší. Autopůjčovna, která může konkurovat cenou a zároveň nabídnout kvalitní téměř nové vozy, si zaslouží pár minut hledání. Při využívání jejích služeb jistě nebude motorista litovat.

Škoda Octavia je českým evergreenem. Není divu, že na ní sází i autopůjčovny. Foto: www.taggart.czŠkoda Octavia je českým evergreenem. Není divu, že na ní sází i autopůjčovny. Foto: www.taggart.cz

Velkým plusem malých autopůjčoven je individuální přístup vycházející přesně z potřeb každého zákazníka. Není problém zdarma přistavit auto kamkoliv v Praze a poté jej také kdekoliv v metropoli vyzvednout, další města po republice pak budou předmětem individuální domluvy. Před půjčením si lze auto zkusit a je možné si automobil pronajmout i s navigací, dětskou sedačkou nebo i s řidičem. Navzdory menší velikosti půjčovny funguje non-stop informační linka i asistenční služba. Lze si dokonce vybrat, jestli si chce zákazník pronajmout vůz s limitem (200 km na den) nebo bez limitu. A pak už člověku nic nebrání užívat si krásné chvíle za volantem téměř nového vozu, jehož pořízení nezruinovalo jeho konto.

Článek Autopůjčovna: Nový vůz za pár stovek byl publikován 18. října 2015 v 21.30 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...