Nejste si jistí, jak vyřešit vozový park vaší firmy? Vsaďte na pronájem

Nejste si jistí, jak vyřešit vozový park vaší firmy? Vsaďte na pronájem

Nezáleží na tom, jestli se zabýváte autodopravou, řemeslem, obchodem, či poskytujete třeba finanční služby, v žádném případě se vaši zaměstnanci neobejdou bez spolehlivých a reprezentativních vozů. Jejich výběr, správa i údržba bývají častým kamenem úrazu. Jak vše zařídit elegantně a výhodně?

Není nutné nic kupovat

Rozhodně nemusíte provádět jednorázové investice v řádech několika milionů, jak si někteří nezkušení majitelé firem myslí. V posledních letech se totiž stále častější volbou stává šikovný pronájem, který v sobě kombinuje i profesionální správu, pravidelný servis, odstraňování nedostatků, řešení nehod, sledování nákladů a další dodatkové služby.

Výše zmíněnou péči vám poskytne ověřená autopůjčovna, přičemž dobrým příkladem je známá společnost AutoCorp. Ta se na trhu pohybuje již více než patnáct let a v současné době nabízí velkou spoustu značek automobilů. Problémem není Škoda, Volkswagen, Hyundai, Ford, Dacia, Peugeot a další typy dopravních prostředků.

Několik poboček

Možností je půjčovna aut Olomouc, půjčovna aut Liberec a půjčovna aut Pardubice. Ať už je pro vás vhodná jakákoliv varianta, není problémem dopravit libovolné vozidlo na požadovanou adresu. Po rozkliknutí jednotlivých odkazů se před vámi objeví výčet dostupných prostředků, přičemž záleží jen na vás, jestli potřebujete malý vůz na občasné popojíždění, SUV nebo prostornou dodávku.

Chcete-li se dozvědět podrobnější informace a nechat si vypracovat nabídku na míru, použijte uvedený kontaktní formulář. Na jeho základě se vám ozvou daní profesionálové, proberete všechny důležité informace a vyslechnete si ideální řešení pro vaše specifické účely. Vzhledem k faktu, že se jedná o služby pouze pro podnikatele, je nutné vlastnit IČO.

Článek Nejste si jistí, jak vyřešit vozový park vaší firmy? Vsaďte na pronájem byl publikován 5. ledna 2023 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Petra Havlíková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...