Barum Polaris 2 - Kvalitní zimní pneumatika za nízkou cenu

Tagy:  Barum

Sponzorované odkazy:

Barum Polaris 2 - Kvalitní zimní pneumatika za nízkou cenu

Tradiční česká Barumka si získala srdce tisíců z vás. Jak si ale vede její zimní alternativa Polaris 2, která je nástupcem nejprodávanější zimní pneumatiky ČR Polaris jedničky? Úlohu tedy nemá snadnou. Pro koho je tedy vhodná? Má cenu ji kupovat a je opravdu tak dobrá, jak se zdá? Všechny tyto informace i mnohem více naleznete v tomto článku.

Za málo peněz hodně muziky. Pokud se Barumka dá přirovnat k nějakému přísloví, hodilo by se na ni právě tohle. Vždyť tuto zimní obuv seženete bez problému do 4000 Kč. Za opravdu lidovou cenu získáte kvalitní sadu, která je vhodná do chladného zimního počasí, na mokré silnice, led a do mírného sněhu. Je vybavena velkým počtem lamel, díky kterým má Polaris opravdu velkou styčnou plochu s vozovkou. Další věc, která by měla zajímat běžné uživatele, je fakt, že pláště jsou vybaveny systémem Barum Belt, který zajišťuje rovnoměrné rozložení sil vozidla na pneumatiku. To dramaticky zvyšuje bezpečnost!

Vlastnosti

Pokud se chceme zabývat dojmem z jízdy v horských podmínkách, bylo by to horší. Tam má Polaris poměrně velké nedostatky a zaostává oproti svým konkurentům. Tím dává dojem, že je spíše podzimní než zimní pneumatika. Což je vlastně pravda. Další mínus je hlučnost pneumatik. Především během prvního roku užívání se Barum nechová nejtišeji.Takže zbývá zvážit, jestli tento problém, který trápí ať už ve větší nebo menší míře vesměs všechny pneumatiky této značky, překousnete. Pokud ano, žádný jiný nedostatek vás nevyvede z míry.

Využití

Polaris pravděpodobně nevyužijete na sjíždění horských cest, ani v jiných extrémních podmínkách. To ale běžným uživatelům vadit nebude, za takovou cenu se vyplatí Barumky mít.

Takže jednoduchý závěr zní: Barum je pro běžné městské řidiče, kteří mají zájem jezdit bezpečně po udržovaných cestách a nechtějí příliš investovat do drahých pneumatik. Naopak není pro uživatele, kteří si holdují v jízdě metrovým sněhem nebo žijí ve vysokých nadmořských výškách. Jedno je ale jisté. Polaris v poměru cena/využití nabízí velmi slušnou výbavu, která potěší nejednoho řidiče.

Barum Polaris 2 – Levná zimní pneumatika Zdroj: www.pneumatiky.czBarum Polaris 2 – Levná zimní pneumatika Zdroj: www.pneumatiky.cz

Kupte si pneumatiky Barum Polaris 2 za skvělou cenu na www.pneumatiky.cz!

Článek Barum Polaris 2 - Kvalitní zimní pneumatika za nízkou cenu byl publikován 3. listopadu 2011 v 17.00 v rubrice Zimní pneu. Autorem článku je Petr Pokorný. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...