Pneumatika Nokian i3 byla stvořena pro severské podmínky

Tagy:  nokian, i3, ekologická, letní, chladno

Sponzorované odkazy:

Pneumatika Nokian i3 byla stvořena pro severské podmínky

Pneumatiky Nokian i3 díky křemíku ve složení skvěle drží při chladnu, navíc jsou ekologické a navíc byly znatelně inovovány.

Pneumatika „drží“ i při teplotách pod 10 °C

Nokian i3 tradičně velmi dobře „drží“ za mokré vozovce, jsou vhodné pro používání v deštivém a chladném počasí, které je tak typické pro podzim. Složení pneumatiky, které obsahuje křemen, je určeno pro širokou teplotní stupnici, zejména ale vyniká při severských podmínkách, zdejší počasí tak nebude pneumatikám činit problémy. Pneumatika podle výrobce udržuje přilnavost k vozovce za chladného rána na jaře a v chladném začátku podzimu, i když teploty klesají pod 10 stupňů Celsia.

Pneumatiky tlumí hluk

Pneumatika obsahuje tři hlavní drážky, navíc je vybavena také postranními drážkami, které ústí na stranu. Tím Nokian i3 dosahuje nadprůměrné odolnosti proti nebezpečnému aquaplaningu. Tvůrci mysleli na komfort opravdu komplexně. Akusticky optimalizovaný dezén a dutiny v drážkách tlumit mají za cíl maximálně tlumit potenciální hluk, které vydávají při jízdě všechny pneumatiky.

Pneumatiky jsou ekologické

Ekologický charakter pneumatik Nokian i3 je patrný zejména ve dvou funkcích. Podobně jako u ostatních pneumatik Nokian, nejsou ani při produkci pneumatik Nokian i3 používány karcinogenní ani toxické chemikálie ve výrobním procesu, používají se pouze vysoce čištěné oleje. Pneumatika je podle výrobce také ekonomická, což znamená menší valivý odpor a nižší spotřebu paliva. A v konečném efektu i menší opotřebení samotné pneumatiky, čímž řidič opět dále ušetří.

Pneumatiky Nokian při výrobě používají pouze vysoce čištěné olejePneumatiky Nokian při výrobě používají pouze vysoce čištěné oleje

Inovace jsou znatelné

Nokian i3 se dočkala pokroku, jsou znatelné inovace a vlastnosti, které se ukázaly být vynikající v Ultra High performance. Jak je u vysokorychlos­tních pneumatik UHP běžné, jsou i u pneu Nokian i3 rozdílné vnitřní a vnější povrchy pneumatiky. Pevné rameno má pneumatika na vnější straně, oproti tomu na vnitřní jsou široké drážky, které zlepšují stabilitu celého automobilu a jízda na pneumatikách je jistější. Nokian i3 je vhodná pro malé vozy a středně-velké rodinné vozy.

Kupte si pneumatiky Nokian i3 za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Pneumatika Nokian i3 byla stvořena pro severské podmínky byl publikován 18. září 2010 v 00.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...