Pneumatiky Pirelli P6000 přináší radost z jízdy v kombinaci s pohodlím

Tagy:  Pirelli, P6000, Powergy, radost z jízdy, pohodlí

Sponzorované odkazy:

Pneumatiky Pirelli P6000 přináší radost z jízdy v kombinaci s pohodlím

Pneumatiky P6000, resp. P6000 Powergy podporují bezpečnostní systémy moderních automobilů. Tato tradiční pneumatika italského výrobce již tradičně spojuje radost z jízdy a pohodlí řidiče i spolucestujících. Díky inovaci, které jsou pevné bočnice, je sportovní jízda s automobilem větším zážitkem a radostí.

Tradiční označení, nová pneumatika

Označení P6000 vychází z tradice Pirelli. Poprvé se tato pneumatika objevila v roce 1995 a od té doby se prodaly desítky milionů kusů pneumatik. Tehdy znamenal nový model revoluci. Revoluci v oblasti koncepce, výrobního procesu i marketingu. Toto označení vždy nosily vysoko-výkonnostní pneumatiky. Slovo Power znamená radost z jízdy a část slova Energie poukazuje na požadavky současných vozů. Powergy je také tradiční název, již od sedmdesátých let. Avšak nová pneumatika Powergy ale je úplně nový produkt – s novým designem bočnice

Přilnavost na mokrém povrchu je prioritou

Design poskytuje pneumatice výjimečný vzhled. Od středu pneumatiky vede až po rameno silná designová vlna, která navíc zajišťuje rychlé odstranění vody ze stopy pro maximální přilnavost na mokrém povrchu. Pokud si řidič přeje lepší vlastnosti v oblasti pohodlí, snížení hluku a navíc vysoký kilometrový výkon, je pro něj určena pneumatika Pirelli P6000 Powergy. Výrobce, společnost Pirelli, slibuje dokonalou kontrolu při akceleraci, zatáčení a brzdění. Pneumatika byla vyvinuta s použitím „PASS“ (Pirelli Active Safety system).

Vývoj v oblasti automobilů jde rychle kupředu, Pirelli P6000 se jej snaží zachytit. Zdroj: wikimedia.orgVývoj v oblasti automobilů jde rychle kupředu, Pirelli P6000 se jej snaží zachytit. Zdroj: wikimedia.org

Pirelli P6000 se adaptuje na moderní automobily

Adaptace na bezpečnostní systémy moderních automobilů bylo dosaženo díky zvýšení stopy běhounu, která aktivně reaguje na měnící se podmínky povrchu vozovky a aktuální teplotu. Pirelli P6000 Powergy je pneumatika, která se integruje také s vysokým stupněm elektronického obsahu v autech z nového tisíciletí: vozy používají inteligentní odpružení, komplexní brzdové systémy, trakční vedení, kontrola stability nebo emisní monitoring. To vše jsou důvody, proč více jak 200 vozů předních světových výrobců vyjíždí z továrny obuty na P6000.

Článek Pneumatiky Pirelli P6000 přináší radost z jízdy v kombinaci s pohodlím byl publikován 29. srpna 2010 v 04.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...