Volkswagen láká na své modely Arteon a Tiguan

Volkswagen láká na své modely Arteon a Tiguan

Volkswagen, přestože se jedná o německou automobilovou společnost, se těší obrovské popularitě i v našich končinách, přičemž důvodů je hned několik. V první řadě vás nadchne, že vozidla jsou vysoce spolehlivá, stejně tak některé modely dokážou naplnit očekávání i vskutku náročných zákazníků. V následujících řádcích vám představíme konkrétní modely, které v posledních letech hrají na automobilovém trhu prim.

Volkswagen Arteon s nezaměnitelným bočním profilem

Volkswagen Arteon, foto: autopodbaba.czVolkswagen Arteon, foto: autopodbaba.cz

Volkswagen si nechává záležet na detailech, o čemž svědčí i Volkswagen Arteon. Jedná se o automobil s ojedinělým designem, jenž kombinuje luxus s elegancí. Poutavý dojem dokonale dotváří 3D světlomety, které vypadají, jako by přišly z daleké budoucnosti.

Podmaní si vás i samotný interiér, jenž je lehce sportovní, ale na druhou stranu mu nechybí ani punc vysoké kvality. Volkswagen se při navrhování interiéru zřejmě řídil pravidlem, že v jednoduchosti je krása, což se mu vskutku vyplatilo.

Volkswagen Tiguan nadchne svou velkolepostí

Volkswagen Tiguan, foto: autopodbaba.czVolkswagen Tiguan, foto: autopodbaba.cz

Pokud patříte mezi příznivce robustnějších modelů, zřejmě vaší pozornosti neunikl Volkswagen Tiguan, s nímž s radostí vyrazíte klidně i do horských oblastí. Ze samotného vozidla, ať už sedíte na jakémkoliv místě, se vám otevírají nezapomenutelné výhledy na okolí. O maximální komfort se starají asistenční programy, s nimiž jako řidiči získáte přehled, co se děje na silnici. Volkswagen Tiguan vás doveze až na kraj světa, neboť disponuje integrovanou navigací. Dále mu nechybí parkovací asistent či dohled nad slepým úhlem.

Volkswagen Polo pro nenáročné

Volkswagen Polo, foto: autopodbaba.czVolkswagen Polo, foto: autopodbaba.cz

Samozřejmě výše uvedená vozidla patří spíše do vyšší úrovně. Jestliže však prahnete po zlaté střední cestě, usedněte za volant vozidla Volkswagen Polo. Jedná se o kompaktní automobil, s nímž snadno prokličkujete městem, ale nemusíte se bát ani delšího cestování.

Článek Volkswagen láká na své modely Arteon a Tiguan byl publikován 2. února 2019 v 19.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...