Bridgestone Potenza přichází ze světa formule 1 do našich garáží

Tagy:  Bridgestone, Potenza, formule 1, sportovní vozy, Run-flat

Sponzorované odkazy:

Bridgestone Potenza přichází ze světa formule 1 do našich garáží

Bridgestone se snaží modelem pneumatiky Potenza reagovat na přání řidičů, kteří sledují motoristický sport a chtějí jezdit na „stejných“ pneumatikách jako jejich oblíbení závodníci. Cílem bylo vytvořit pneumatiku, která poskytne skvělý zážitek z jízdy v kombinaci s maximální výkonností.

Úspěchy ve formuli 1

Japonská společnost Bridgestone je aktivní v motosportu. V roce 1997 se objevila ve formuli 1 a hned v prvním roce málem přinesla vítězství pro nekonkurenceschopný tým Arrows. V roce 1998 začal pneumatiky používat tým McLaren Mercedes, získal Pohár konstruktérů i titul mezi jezdci a tím začaly úspěšné roky, které trvají dodnes, výjimkou bylo několik let, kdy probíhal souboj gigantů Bridgestone a Michelin.

Bridgestone Potenza S001 pro ta nejrychlejší auta

V letošním únoru byla uvedena na trh pneumatika Bridgestone Potenza S001 pro ta nejrychlejší sportovní auta a velmi výkonná luxusní vozidla. Je to pneumatika pro maximální sportovní výkon. Bridgestone Potenza S001 přináší vysokou účinnost se sníženým valivým odporem, z továrny na těchto pneumatikách vyjíždějí např. Aston Martin Rapide a Ferrari 458 Italia.

Už první pohled napovídá, že pneumatika Potenza S001 bude pro sportovní vozy.Už první pohled napovídá, že pneumatika Potenza S001 bude pro sportovní vozy.

Bridgestone Potenza RE050 je i pro cenově dostupnější modely

Bridgestone Potenza RE050/RE050A je pneumatika pro sportovně založené a náročné řidiče, kteří potřebují skvělou pneumatiku pro vlhké a suché podmínky. Tento model je vhodný pro širokou škálu modelů, od sportovních vozů, např. Ferrari Enzo až po populární, cenově dostupnější modely, jako nový Volkswagen Golf. Pneumatiky přináší kombinaci vysokého výkonu s komfortní jízdou a téměř nulovou hlučností. Schválené byly pro vybrané modely značek BMW, Ferrari, Maserati, Mercedes-Benz, Opel/Vauxhall, Porsche, VW, Seat a Škoda.

Také Potenzu lze pořídit ve verzi Run-Flat

Bridgestone slibuje výbornou úroveň kontroly a bezpečnosti cestujících na mokru, komfortní jízdu s nízkou úrovní hluku. V některých velikostech Bridgestone nabízí pneumatiku Potenza RE050 také ve verzi Run-flat, která umožní dojet i s proraženou pneumatikou do nejbližšího pneuservisu.

Kupte si pneumatiky Bridgestone za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Bridgestone Potenza přichází ze světa formule 1 do našich garáží byl publikován 5. října 2010 v 00.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...