Bezpečně kamkoli a kdykoli - i v létě!

Tagy:  kondiční jízdy, dovolená Itálie, poklice na kola

Bezpečně kamkoli a kdykoli - i v létě!

Za dobrým a bezpečným dojezdem kamkoli, se neskrývá jen kvalita vozu a jeho pravidelná údržba. Nebo to, že vezmete v potaz rozmary počasí a připravíte se na ně. Důležitá je především dovednost řidiče a jeho reakce v silničním provozu.

Abyste dojeli vždy a všude nejen dobře a včas, ale hlavně ve zdraví, pak je důležitý cvik a pravidelné jízdy. Pokud jste spíše svátečním řidičem, nebo jste z jakéhokoli důvodu za volantem dlouho neseděli, vyplatí se vám investovat do kvalitních kondičních jízd. V nich získáte zpět časem a mimo volant pozbyté dovednosti, a budete se cítit za volantem zase jistě. Instruktor se vždy přizpůsobí vašim požadavkům a schopnostem tak, abyste na konci dohodnutých kondičních jízd byli opět zcela schopni sednout za volant, jet a dojet dobře.

Tato možnost a znovu proškolená zkušenost se vám jisto jistě hodí třeba před dolovenou, kam budete chtít vyrazit. Může to být nejen cesta absolvovaná letadlem či autokarem, ale právě vaším automobilem. A tak vám již nic nebrání naplánovat si prima dovolenou v Itálii, kam je dojezd vlastním vozem pohodlný a nepříliš náročný. Brzy se můžete kochat nejen krásami přírody a obdivovat architekturu historických budov, ale také lenošit u moře a na sluníčku, nebo si labužnicky pochutnávat na příjemné italské kuchyni.

A aby byla cesta na vysněnou dovolenou úplně bez problémů, určitě si svůj vůz před ní zkontrolujte a prověřte jeho fungování. A to včetně takových doplňků jako jsou poklice na kola. Ty jsou častou příčnou kolizí v případě, že vám po cestě v silničním provozu některá upadne. V nejlepším ji jen ztratíte, ale proč tomu nepředejít a nepořídit si kvalitní a takové, jež dobře drží a skvěle vypadají?

Poklice jsou příjemné auto doplňky, které dokáží silně pozvednout vzhled vozidla, dokonale sedí na kolech, lehce se instalují a snadno čistí. Co víc si přát? Snad jen šťastnou cestu – odkukdoli a kamkoli – a návrat ve zdraví.

Zdroj foto: Autoskola-feki.sk; Ckglobtour.cz; Vtvauto.cz

Článek Bezpečně kamkoli a kdykoli - i v létě! byl publikován 15. března 2016 v 21.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...