Skladování roztoku AdBlue? Řešením jsou nádrže BlueMaster!

Skladování roztoku AdBlue? Řešením jsou nádrže BlueMaster!

AdBlue je roztok, který je využívání při úpravě výfukových plynů vznětových motorů a v poslední době se dostává do širšího povědomí. Kdo chce ovšem s tímto kapalným aditivem zacházet, potřebuje kvalitní nádrž. A proto je zde BlueMaster!

Proč zvolit nádrž na AdBlue BlueMaster?

Na úvod je třeba zdůraznit, že jsou tyto nádrže vhodné pro veřejné i soukromé subjekty. A mohli bychom zmínit rovněž skutečnost, že existují v několika velikostech a zároveň disponují originálním designem. O tom se můžete přesvědčit, když si sami prohlédnete nádrže na AdBlue BlueMaster. Daleko důležitější jsou ovšem jejich vlastnosti, které musí být skutečně špičkové. Práte se proč?

Tato kapalina je totiž velmi agresivní a zároveň výrazně citlivá na teploty, a proto je její bezpečné skladování obzvláště důležité. A právě bezpečnost je hlavní „zbraní“ nádrží BlueMaster. Nikoliv však jedinou. Samozřejmě že jejich uživatele bude zajímat rovněž možnost plnění, kontrola spotřeby i náročnost údržby. Ve všech těchto ohledech se ovšem netřeba ničeho obávat – vše je velmi jednoduché.

Kde si nádrže BlueMaster pořídit?

Výrobcem nádrží na AdBlue BlueMaster je firma Kingspan Environmental, která má letité zkušenosti v oblasti vývoje polyetylenových nádrží. Proto se můžete spolehnout na maximální kvalitu jejich produktů. Pokud hledáte více informací, naleznete je na adrese kingspanenviro.cz, kde můžete vhodnou nádrž na AdBlue rovnou zakoupit. Ba co více, lze si rovněž objednat kontejnery na odpad a celou řadu dalších spolehlivých výrobků.

Článek Skladování roztoku AdBlue? Řešením jsou nádrže BlueMaster! byl publikován 24. února 2015 v 23.00 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...