Je čas přezout na zimní pneumatiky

Tagy:  zimni pneu, levné pneu, preference, výběr

Je čas přezout na zimní pneumatiky

Slunečné dni skončili a teploty přes noc již stále častěji klesají pod bod mrazu. Může se snadno stát, že řidiče ráno překvapí namrzlá silnice, ve vyšších polohách klidně i sněhová nadílka. Proto se doporučuje již nyní přezout pneumatiky, letní gumy patří do garáže a na automobilech by se měly objevit zimní pneu.

Pneumatiky musí být kvalitní

Nedílnou součástí automobilů a motocyklů jsou kvalitní pneumatiky. Díky nim může být vůz rychlejší, jízda bezpečnější a spotřeba paliva nižší. Pneumatiky levně nabízí server pneu360.cz, který nabízí výběr z více než 15.000 kusů levných pneumatik skladem. Již druhý den po objednání může řidič své pneumatiky obou. „Jízdní vlastnosti vašeho vozidla se zlepší, vy se budete cítit bezpečněji a nádrž s palivem zůstane plnější, než kdy předtím – a k tomu všemu vám poslouží naše levné pneumatiky, které ocenilo tisíce zákazníků, a díky kterým jsme získali třetí místo v internetových obchodech s auto-moto zbožím. Nastartujte s novými pneumatikami a zažijte opravdový Adrenalin – pneu360.cz je vaše pravá volba!,“ slibují internetové stránky.

Jaké jsou preference?

Na českém trhu se objevuje nepřeberné množství pneumatik, každá značka většinou nabízí více modelů. Zákazníci mají různé požadavky a preference, někdo preferuje sportovní jízdu, jiný pohodí a komfort, jiný bezpečí. Každý tedy logicky sáhne po jiné pneumatice. Zákazníci se také liší vozem, který používají, dámské „nákupní tašky“, neboli malé městské autíčka, určitě budou na pneumatiky méně náročné než off-road, který je využíván všude, kde jiné automobily již nestačí. A úplně jiné pneumatiky patří na sportovní vozy, které na dálnicích jezdí rychlostí blížící se 200 km/h.

Neméně důležitým vodítkem při výběru pneumatik jsou jejich ceny, hodně zákazníků chce koupit nejlevnější pneu, které by mu dobré sloužilo. Ceny se liší rozměr od rozměru, nicméně faktem zůstává, že jde o celkem podstatné rozdíly mezi jednotlivými značkami.

Článek Je čas přezout na zimní pneumatiky byl publikován 20. října 2010 v 15.00 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...