Hankook Winter i*cept evo: Pneu s drápem medvěda

Tagy:  Hankook, I*Cept Evo, zimní, winter, Kontrol Technology, dráp ledního medvěda

Sponzorované odkazy:

Hankook Winter i*cept evo: Pneu s drápem medvěda

Jihokorejský výrobce pneumatik Hankook nabízí hned několik modelů zimních pneumatik. Není divu, je totiž sedmým největším výrobcem pneumatik na světě. Jaká je jeho zimní prémiová pneumatika s trochu zvláštním názvem Hankook Winter i*cept evo?

Zimní pneumatika i*cept evo se vyznačuje sportovním vzhledem a tak nepřekvapí, že je vyvinuta pro vysoký výkon a sportovní vozidla. Hankook uvádí, že tato pneumatika s dynamickým vzhledem poskytuje vynikající výkon za zimních podmínek. Hankook i*cept evo s asymetrickým dezénem poskytuje skvělou ovladatelnost na kluzkém povrchu v zimě, ať už je mokro, sníh nebo náledí.

Technologické složení běhounu je prý moderní a zdokonaluje výkon během zimního období, zatímco vnější podélný blok žebrování poskytuje mimořádné vlastnosti při brzdění a jízdě do prudkých zatáček. „Zkroťte zimní silnice pomocí inovativních zimních pneumatik Hankook i*cept evo,“ vyzývá Hankook na svých internetových stránkách.

Pneumatika má po obvodu tři podélné drážky, které slouží pro odvod vody a eliminaci vzniku nebezpečného aquaplaningu. Inovovaný vzhled drážek pak přináší novou úroveň stylistiky. Je individuální, jaké pneumatiky se komu líbí, tyto ale ošklivé rozhodně nejsou. Design s optimalizovanou roztečí prý zaručuje ideální zážitek z jízdy. Hankook také popustil uzdu fantazii, když našel v designu drážky, které označil jako „dráp ledního medvěda“. Tyto drážky v souladu se svým názvem skvěle fungují na sněhu.

Podobně jako u jiných pneumatik, ani zde nechybí 3D lamely, které pomáhají odvádět sníh, snižují opotřebení a zlepšují ovladatelnost, jelikož chrání bloky dezénu a maximalizují účinnost hran lamel. Rovněž mají za úkol zajistit rovnoměrné opotřebení pneu. Pomocné vnitřní lamely a poměrně tuhé dezénové bloky pak maximalizují výkon na ledu a sněhu. Vývoj se věnoval i složení siliky – ta by nyní měla zlepšit vlastnosti nejen na sněhu a ledu, ale i na mokrém povrchu.

Kontrol Technologie myslí na vše

Pneumatiky Winter I*cept evo využívá technologickou filozofii „Kontrol Technologie“, kterou vyvinula společnosti Hankook. Díky ní může řidič dosáhnout maximálně kontrolovaného zážitku z jízdy. Pneumatiky, které touto technologií disponují, prý poskytují řadu výhod napříč čtyřmi oblastmi, které zákazníci označují za klíčové při výběru nových pneumatik.

V oblasti výkonu pomáhají technologie, které zlepšují ovládání vozu, stabilitu při řízení a odolnost za všech okolností. Bezpečnost zajišťuje, že integrita, design a materiálové složení pneumatik zůstává stejné i během nebezpečných situací při řízení. O komfort se starají nižší hluk a menší vibrace, které společně odstraňují stres a napětí. Zároveň se Hankook snaží minimalizovat dopady výroby pneumatik na životní prostředí a tak zvyšuje životnost pneumatik. „Bez ohledu na situaci, zda jde o výkon na nejvyšší úrovni světových motoristických sportů nebo vození vašich dětí do školy za deštivého dne, Hankook se vždy snaží, poskytnou pneumatiky, které umožní řidiči dokonale ovládat vozidlo,“ slibuje výrobce.

Kupte si pneumatiky za skvělou cenu na www.pneumatiky.cz!

Článek Hankook Winter i*cept evo: Pneu s drápem medvěda byl publikován 25. listopadu 2012 v 00.00 v rubrice Zimní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...