Koupit pneumatiky on-line bez potíží? Žádná věda!

Tagy:  NejlevnějšíPNEU.cz, pneumatiky, alu kola, plechové disky, konfigurátor, karta ÚAMK, AXA assistence pneupojištění

Koupit pneumatiky on-line bez potíží? Žádná věda!

Stále více řidičů nespoléhá při koupi nových pneumatik jen na rady mechaniky v pneuservisu. Na internetu lze najít nespočet informací a hned máte jasno, jakou pneumatiku potřebujete. A když už víte, není nic snazšího, než si ji on-line také zakoupit.

Otázka je, kde kupovat. Webů, které nabízí různé zboží, pneumatiky nevyjímaje, přes internet, je hodně a narazit na podvodníky je snadné. Je tedy radno volit zavedené weby, jako je třeba stránka NejlevnejsiPNE­U.cz. O úrovni svědčí vítězství v Ceně kvality ShopRoku 2011. Zde hlasovalo více než milion respondentů, kteří tímto ohodnotili svojí zkušenost s nákupem.

„Minimání ceny jsou sice velmi lákavé, avšak v případě reklamací a dalších problémů se nákup výrazně, i několikanásobně, prodraží,“ varuje před konkurencí Jiří Anderle, marketing coordinator NejlevnejsiPNEU.cz. Zákazníkům, kteří chtějí ušetřit, doporučuje Anderle vyhledávat pouze kvalitní e-shopy.

Prý již neplatí, že při nakoupení pneumatik na internetu se prodraží práce v pneuservisu. „V současnosti máme přes 1000 stálých pneuservisních partnerů, kteří dokonce našim zákazníkům při přezutí dají slevu z celkové ceny na základě vystavení naší faktury,“ slibuje Anderle.

Nakoupit na webu lze téměř vše: zimní pneumatiky, letní i celoroční. Své pneu zde najdou i řidiči nákladních aut (navíc rozdělené na letní a zimní) či off-roadů (také rozdělené letní/zimní), stejně jako motorkáři. Anderle říká, že zákazníci se většinou obrátí na vyškolené odborníky na zákaznické lince či na e-mailu a ti doporučí správný rozměr a typ s ohledem na individuální potřeby zákazníka.

Pneumatikami vše nekončí

Nabídka pneumatik je na webu NejlevějšíPNEU.cz opravdu bohatá. Foto: www.NejlevnějšíPNEU.czNabídka pneumatik je na webu NejlevějšíPNEU.cz opravdu bohatá. Foto: www.NejlevnějšíPNEU.cz

Pokud si nechcete v zimě poničit svá hliníková kola, jistě využijete nabídky zimních kompletů – pneumatik s plechovými disky. A pokud plechové disky máte a (třeba na léto) chcete alu kola, také dobře pořídíte zde.

Konfigurátor dokonce v grafické podobě ukáže, jaké z kol od výrobců AEZ, DOTZ, DEZENT nebo ENZO bude na daném autě nejlépe vypadat. Nabízí se sice jen pohled z boku a u starších vozů není nabídka dvakrát vysoká, ale většinou lze zvolit více barevných odstínů vozu a pro představu tedy tato možnost bohatě stačí.

Pokud jezdíte opravdu hodně a potřebujete asistenční kartu ÚAMK, také tu můžete koupit zde. Tyto karty zajistí větší pohodu i bezpečí při cestách nejen po ČR, ale po celé Evropě. Navíc nabízí další výhody v podobě slev a užitečných informací.

Karty ÚAMK se ale moc neprodávají. Zákazníky ceněná revoluční novinka na trhu je služba AXA assistence pneupojištění. Ta zahrnuje pojištění proti poškození pneumatiky i asistenční službu, která s výměnou pneumatiky bezplatně pomůže. Toto pneupojištění je poskytováno zdarma ke každé objednávce na webu NejlevnejsiPNEU.cz, zdůrazňuje Anderle.

Kromě toho je na webu NejlevnejsiPNEU.cz fotogalerie, výsledky testů, pneu videa a soutěže, takže si na své přijde i návštěvník, který zrovna nové pneumatiky nehledá, ale jen „chce být v obraze“. Soutěží chtiví jedinci mohou aktuálně usilovat o Škodu Octavia či o jízdu v supersportov­ním vozu.

Článek Koupit pneumatiky on-line bez potíží? Žádná věda! byl publikován 15. února 2012 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...