Vredestein Snowtrac 3: Necháte se překvapit "neznámou" pneumatikou?

Tagy:  Vredesetein, Snowtrac, zimní, bezpečnost

Sponzorované odkazy:

Vredestein Snowtrac 3: Necháte se překvapit "neznámou" pneumatikou?

Nizozemská značka Vredestein může řidiče příjemně překvapit, i když není v naší republice příliš známá.

Důraz na bezpečnost

Výrobce pneumatik Vredestein je v zahraničí známý zejména svým přístupem k výrobě pneumatik, kde klade velký důraz na bezpečnost, jak informují stránky výrobce a dodávají, že tento fakt se promítl také do výroby nových pneumatik Vredestein Snowtrac třetí řady.

Drážky se sami čistí od nečistot

„Inteligentní“ běhoun s jeho inovativními, vystouplými obvodovými drážkami zvyšuje plochu pneumatiky, která je v kontaktu s povrchem.** Lepší přilnavost pneumatiky** na mokrých a zasněžených vozovkách znamená lepší ovladatelnost a vyšší bezpečnost. Zúžené diagonální drážky optimalizují čištění pneumatiky probíhající pouhým používáním, tedy stykem s vozovkou. Drážky mají také variabilní hloubku, která zajišťuje perfektní rozložení tlaku to celé stopě.

Pneumatika má dlouhou životnost

Díky drážkám oddělujícím ramenní bloky je pneumatika rovnoměrně opotřebovávána a podává po celou dobu své životnosti konzistentní výkon. Hodnocení vztahu k životnímu prostředí je díky nízkému opotřebení dobré – díky zmíněným technologiím slibuje výrobce nadprůměrnou životnost pneumatiky. Vredestein Snowtrac 3 disponuje také systémem nazvaným Centrum Shift System ®, který zajišťuje řazení pravé a levé části běhounu více ke středu pneumatiky. Tím se snižuje hladina hluku v souladu s evropskými předpisy, stále však pneu zejména v ohledu vnějšího hluku za konkurencí zaostává.

Běhoun je z nové směsi

Pro pneumatiky Snowtrac 3 byla vyvinuta nová směs běhounu, která zlepšila výkon na mokré i suché silnici a také výkon v zimních podmínkách se zlepšil oproti předchozí úspěšné verzi Snowtrac 2. Běhoun, v jehož směsi nechybí ani křemen a polymer, zajišťuje podle výrobce vynikající výkon při nízkých teplotách a maximální přilnavost.

Vredestein Snowtrac 3 disponuje systémem nazvaným Centrum Shift System ®. Zdroj: http://www.vredestein.com/Vredestein Snowtrac 3 disponuje systémem nazvaným Centrum Shift System ®. Zdroj: http://www.vredestein.com/

Cena je nadprůměrná

Průměrná cena pneumatik není nejnižší, pneumatiky Vredestein Snowtrac 3 se řadí ke dražším značkám, na sněhu jsou však dle testů vynikající. Nejvyšší hodnocení si také pneumatika zaslouží za odolnost vůči aquaplaningu na rovné silnici.

Kupte si pneumatiky Vredestein Snowtrac 3 za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Vredestein Snowtrac 3: Necháte se překvapit "neznámou" pneumatikou? byl publikován 30. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Informace. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...