Fulda Kristall Montero 3 navazuje na úspěšnou tradici

Tagy:  Fulda, inovace, Kristall, Montero, tradice, technologie

Sponzorované odkazy:

Fulda Kristall Montero 3 navazuje na úspěšnou tradici

Německý výrobce pneumatik Fulda, velmi dobře známý také českým motoristům, představil v loňském roce výraznou inovaci oblíbené zimní pneumatiky Fulda Kristall Montero. Nová generace kombinuje nejvyspělejší technologie a přináší lepší vlastnosti v zimních podmínkách.

Fulda Kristall Montero 3 navazuje na úspěšnou tradici

Předně je třeba zmínit, že oba předchůdci nové pneumatiky – modely Kristall Montero a Kristall Montero 2 – byly úspěšné v několika testech zimních pneumatik (ADAC, ÖAMTC). Dá se tedy předpokládat, že na úspěšnou tradici naváže také nový model.

Předností vynikající výkon v zimě

Jako klíčové výhody Fulda vyzdvihuje nejen vynikající výkon v zimě při nízkých teplotách, ale také optimalizovanou rovnováhu výkonu při zimních podmínkách – v zimě, na mokru i na suchu. Odolnost vůči aquaplaningu a nízká hlučnost, tedy přednosti, jakými se pyšnila pneumatika Fulda Kristall Montero 2, byly v maximální možné míře zachovány.

Naváže Fulda Kristall Montero 3 na úspěšnou tradici?Naváže Fulda Kristall Montero 3 na úspěšnou tradici?

Lepší je záběr, ale také výdrž pneumatik

Pneumatika dosáhla lepších vlastností v mnoha oblastech. Výrazného zlepšení dosáhl nový model zejména v oblasti jízdních vlastností na sněhu. Pneumatiky dosahují nyní lepších parametrů v otázce záběru na sněhu a na ledu, kilometrového výkonu a valivého odporu. Výrobce však uvádí, že pouze pokračují v tradici řady Fulda Kristall Montero.

Nová technologie drží sníh ve stopě běhounu

Působivý výkon nových pneumatik Fulda Kristall Montero 3 je dílem mnoha drobných inovací. Velký podíl na kvalitním výkonu pneumatik je přisuzován nejnovější technologii Snow Catcher. Tato technologie byla zavedena nově s modelem Fulda Kristall Montero 3. O co jde? Technologie Snow Catcher je totiž založena na využívání přirozeného tlaku pneumatiky, který společně s novým dezénem běhounu zachycuje sníh ve stopě. Tato vlastnost přináší vozu lepší přilnavost na zasněžených silnicích a tím pádem i lepší bezpečnost pro cestující v automobilu.

Kupte si pneumatiky Fulda Kristall Montero 3 za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Fulda Kristall Montero 3 navazuje na úspěšnou tradici byl publikován 15. listopadu 2010 v 10.00 v rubrice Zimní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...