Servis nákladních vozidel v Praze? To není problém

Tagy:  D1 Nonstop, servis kamionů, Praha, opravy, brzdy

Servis nákladních vozidel v Praze? To není problém

Říká se, že všechny cesty vedou do Říma. Mnoho jich ale vede také do Prahy a je příjemné usedat za volant nákladního vozu s vědomím, že je v cíli servis, který případně vyřeší každý problém.

Firmu, která dělá servis návěsů a opravy přívěsů by v českém hlavní městě hledal asi málokdo. A přesto existuje D1 nonstop trailer servis s.r.o., který za férové ceny poskytuje profesionální služby. Sídlí v Třebonicích, což je městská část vedle Zličína, disponuje obrovskou plochou a nově má modernizované zázemí.

V první řadě se umí postarat o návěsy a přívěsy všech značek. Opravují nástavby, plachty a dokáží vůz připravit i na STK. Alfou a omegou jsou nejen pro kamion brzdy, které proškolený personál zkouší na válcové zkušebně brzd CARTEC. Ta dokáže odhalit celou řadu problémů a nedostatků včetně poskytnutí přesné diagnostiky. I tak ale servis radí řidičům pravidelně sledovat opotřebení brzd. A to i přesto, že jsou servisní intervaly poměrně krátké a dostačující. Samozřejmě umí proškolení mechanici všechny brzdové a vzduchové systémy i opravit. Kromě toho dělají diagnostiku systémů WABCO, KNORR-BREMSE a HALDEX.

Servis nákladních vozů by v Praze hledal málokdo. Foto: www.d1nonstop.czServis nákladních vozů by v Praze hledal málokdo. Foto: www.d1nonstop.cz

Čas jsou peníze a rychlost se vyplatí

D1 nonstop trailer servis s.r.o. pomůže i ve chvíli, kdy se na nákladním voze křižujícím Evropu vyskytne porucha. Díky tomu, že se na pravidelný servis nákladních vozidel zákazníci objednávají, zbývají kapacity na rychlé řešení nenadálých závad. Dodání náhradních dílů je také co nejrychlejší, jen aby kamion mohl brzy servis zase opustit a pokračovat ve své cestě.

Servisní dílna přitom disponuje velkorysou plochou dva tisíce metrů čtverečních a je rozdělená na tři pracovní kanály, každý z nich je dlouhý přes šedesát metrů. Díky tomu může přijet více návěsů, na kterých proškolený personál pracuje současně. Čas jsou peníze a to platí v kamionové přepravě minimálně dvojnásobně, rychlost je tedy v tomto případě prvořadá.

Článek Servis nákladních vozidel v Praze? To není problém byl publikován 19. ledna 2021 v 22.15 v rubrice Informace. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...