Co je operativní leasing? A proč je tak populární?

Co je operativní leasing? A proč je tak populární?

V současné době si každodenní fungování bez automobilu nedokáže představit spousta z vás, protože dopravní prostředek slouží k přepravě do zaměstnání, na dovolenou, za rodinou či do obchodu. V automobilovém průmyslu se do popředí prodírá trend v podobě operativního leasingu, přičemž značný zájem o finanční službu projevují firemní zákazníci, kteří si uvědomují, že koupě firemního vozidla se z ekonomického hlediska nevyplatí.

V posledních několika letech se výrazně zvýšily nároky zákazníků na služby. V podstatě není nic jednoduššího, než přenechat veškeré starosti a povinnosti úplně někomu jinému. Přesně tak funguje operativní leasing.

Operativní leasing

Operativní leasing by se dal charakterizovat jako dlouhodobý pronájem automobilu, což znamená, že budete platit předem sjednanou částku každý měsíc, a tím pádem budete využívat pronajatý automobil naplno. Operativní leasing znamená, že automobil nikdy nebude ve vašem majetku, čímž vám však odpadají různé starosti a povinnosti. O pojištění, servis, různé opravy či dálniční poplatky se stará leasingová společnost.

Operativní leasing nachází uplatnění nejen ve firemní, ale také v privátní sféře, neboť lákadlem pro soukromé osoby je, že mohou například každé tři roky obměňovat vozový park, aniž by se musely zabývat prodejem původního vozidla. Získejte auto na leasing a váš život bude takřka bezstarostný. Přece jen, automobil jako takový je poměrně drahý koníček, do něhož musíte neustále vrážet nějaké peníze. S operativním leasingem budete pouze tankovat a jezdit.

Z ekonomického hlediska dává operativní leasing smysl

V následujících řádcích vám prozradíme, proč operativní leasing využívá většina firem. S leasingovou společností zkonzultujete, k jakým účelům budete automobil používat a kolik kilometrů během roku najezdíte. Právě na základě těchto dvou údajů dostanete automobil do pronájmu. V porovnání s koupí automobilu nemusíte skládat žádnou akontaci, platit havarijní či povinné pojištění nebo se starat o zimní pneumatiky.

Dokonce si můžete vybrat, v jakém modelu chcete jezdit. Zatímco někomu vyhovuje Hyundai i30, někdo chce jezdit v luxusnějším automobilu, jako je Škoda Superb. V nabídce najdete takřka všechny značky automobilů, ať už tedy preferujete automobilovou společnost Škoda Auto, nebo německý komfort v podobě BMW.

Operativní leasing od Driveto

Jestliže sháníte výhodnou nabídku operativního leasingu, doporučujeme obrátit se na společnost Driveto, která se snaží zákazníkům vybrat vždy nejvýhodnější nabídku. Pokud se navíc stanete členem Driveto Klubu, můžete si vybrat z exkluzivních nabídek, zapůjčit si auto, než dorazí nové a podobně. Více na webu Driveto.

Článek Co je operativní leasing? A proč je tak populární? byl publikován 22. března 2018 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...