Pořízení užitkového vozu: Víme, co všechno brát v potaz

Pořízení užitkového vozu: Víme, co všechno brát v potaz

Uvažujete o nákupu nového užitkového auta do firemního prostředí anebo pro soukromé účely? Ať už je vaše situace jakákoli, v každém případě byste měli brát v potaz hned několik důležitých aspektů. Pokud nevíte, o jaká kritéria se jedná, jste na správné adrese. My se totiž na ta základní zaměříme v následujících řádcích mnohem podrobněji. Rozhodně jich není málo, proto vybíráme ta nejdůležitější.

foto: vanscentre.comfoto: vanscentre.com

Funkce vozu v hlavní roli

Soustředíte-li se na prodej užitkových vozů, nejspíše si hned na počátku budete promýšlet, za jakým účelem budete auto provozovat. Budete přepravovat suroviny či pasažéry, případně obojí? Určitě byste měli mít v hlavě maximální objem nákladu. Promyslete si také, jestli se vyplatí spíše valník, anebo kryté auto. Ne vždy je možné daný sortiment převážet vystavený větru, dešti a jiným povětrnostním podmínkám.

Motorizace a výbava vozu

Jaký motor vybírat? Určitě se vyplatí diesel. Dodávka bude jednak jezdit na delší vzdálenosti a jednak musí být motor silný. Naftový pohon slibuje mnohem nižší spotřebu. Jinak je nezbytné myslet i na zdánlivé technické detaily, jako jsou otevření pantů o 270° nebo tažné zařízení. Na prvním místě musí být bezpečnost reprezentovaná systémy ESP, ABS či dostatečným množstvím airbagů. Nezapomeňte ani na komfort. Palubní počítač, nastavitelná sedačka pro řidiče, případně držák na telefon nejsou vždy samozřejmostí.

Vrátí se vám investice?

Na tuto skutečnost je třeba myslet. Počítat musíte nejen s pořizovací cenou, ale i s dalšími náklady na spotřebu i servis. Mnohdy je lepší navštívit bazar dodávek a koupit si levněji již lehce ojeté auto. Ať už potřebujete nový nebo starší vůz, podívejte se do nabídky na vanscentre.com a jistě si vyberete. Společnost působí na trhu více než 11 let, takže si můžete nechat poradit odborníky.

Článek Pořízení užitkového vozu: Víme, co všechno brát v potaz byl publikován 31. ledna 2018 v 14.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...