Dejte šanci ojetým nákladním automobilům

Dejte šanci ojetým nákladním automobilům

Potřebujete pro rozjezd svého podnikání nákladní auto nebo již nějakou dobu podnikáte a vaše nákladní auta by již stála za výměnu? Pořízení nového nákladního auta není vůbec levná záležitost. My vám s tímto problémem můžeme pomoci, jelikož se zabýváme prodejem ojetých nákladních automobilů a prodejem tahačů.

Možná se ještě pořád rozhodujete zda si koupit nové nebo ojeté nákladní auto, a tak se podíváme na jejich výhody a nevýhody.

Nové nákladní automobily

Nové vozy mají vždy několik výhod. Jednou z nich je perfektní stav a několikaletá záruka vozu. Pokud by se vám tedy po cestě přeci jenom něco přihodilo, chrání vás plná záruka od výrobce. Nevýhodou je samozřejmě vysoká pořizovací cena nákladního vozu a také to, že jeho hodnota neustále klesá.

Ojeté nákladní vozy na prodej

Jak jistě víte, pořízení nákladního auta je drahá záležitost. Proto je dobré zvážit, zda vám pro vaše podnikání nepostačí ojetý vůz. Cenu vozu výrazně ovlivňuje i jeden jediný rok jeho provozu. Stáří čtyř let pak může znamenat doslova propastný rozdíl v ceně. A kvalita zůstává pořád excelentní.

Na druhou stanu musíte u ojetých nákladních automobil počítat s určitou mírou opotřebení. Díky nabídce na webu pujcovna-navesu.com si ale můžete být jisti, že jsou všechny vozy prověřené a maximálně spolehlivé. Stejně tak firma nabízí prodej tahačů.

Jak se tedy rozhodnout?

Obě varianty mají své výhody i nevýhody. Rozhodujícím faktorem je tedy vždy cena vozu. Pokud ve své pokladničce máte dostatek financí a rádi byste si pořídili vůz v perfektním stavu s dlouholetou zárukou, je pro vás ideální koupě nového nákladního auta. Jestliže potřebujete ze svého rozpočtu značnou část ušetřit, je pro vás správnou volbou koupě ojetého nákladního vozu.

Důležité jsou i osobní preference a v neposlední řadě také rady a zkušenosti jiných. Neváhejte a podívejte se do nabídky společnosti Trailer & Truck rental s.r.o., která nabízí prodej nákladních aut.

Článek Dejte šanci ojetým nákladním automobilům byl publikován 29. ledna 2018 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...