Užitkové vozy a dodávky ve skvělé kondici a za nejnižší ceny

Užitkové vozy a dodávky ve skvělé kondici a za nejnižší ceny

Sháníte nutně vůz v odpovídající kvalitě, výborném stavu, ale nemáte potřebné finance pro nákup nového automobilu? Nevadí. Pražský autobazar AC Dodávky nabízí použité užitkové vozy i osobní automobily v perfektní kondici a po technické kontrole. Auto, které si vyberete, je okamžitě k použití. Autobazar vozy také půjčuje, vykupuje, a to i na protiúčet.

Prodej užitkových a osobních automobilů

Mercedes VitoMercedes Vito

V aktuální nabídce se nacházejí dodávky, vany, pickupy, chladicí vozy-mrazáky, skříně, přívěsy, speciální nástavby, minibusy, sklápěče i valníky. Mezi nejprodávanější vozy patří Mercedes Vito, Ford Transit a VW Transporter. Za skvělé ceny jsou prodávány i automobily Citroen Jumpy, Fiat Ducato a další. Sortiment je vhodný jak pro jednotlivce, tak pro zájemce z řad autodopravců nebo těch, kteří si potřebují rozšířit vozový park. Veškeré vozy je možné financovat i na splátky, kdy je možný výběr z více bankovních institucí, aby volba leasingu byla pro kupujícího co nejoptimálnější. Další možností je protiúčet, přičemž se z výsledné částky odečte cena za starý, vykoupený vůz. Obnova vozového parku nikdy nebyla jednodušší.

Ford TransitFord Transit

Pronájem dodávek a výkup všech typů vozidel

Pokud si potřebujete osobní nebo užitkový automobil pouze půjčit, není problém. Z nabídky na internetových stránkách acdodavky.cz si v klidu vyberte vůz, připravte si občanský a řidičský průkaz, podnikatelé ještě připojí živnostenský list nebo výpis z obchodního registru, a můžete si pro auto přijet. Od podpisu je automobil na minimálně sedm dní váš s tím, že každý pronajatý vůz bude kompletně servisován a pojištěn. Výkup vozidel je garantován odborníkem, který ohodnotí vaše auto a nabídne nejvyšší možnou výkupní cenu. Ta je při předání auta okamžitě vyplacena v hotovosti. V případě, že si ceníte své vozidlo na vyšší částku, můžete si je v autobazaru AC Dodávky nechat v komisním prodeji.

Pojištění nově koupených vozů v autobazaru AC Dodávky

Výčet služeb autobazaru obohacuje i sjednání pojištění ihned při koupi vašeho nového vozu. Tím, že bazar spolupracuje s více pojišťovnami, je pravděpodobné, že budete moci zůstat u své, anebo najdete výhodnější pojistné podmínky u jiné pojišťovny.

Článek Užitkové vozy a dodávky ve skvělé kondici a za nejnižší ceny byl publikován 31. března 2017 v 21.45 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...