Goodyear Ultra Grip 7+ je špičková zimní pneumatika

Tagy:  Goodyear Ultra Grip 7+, vynikající, zimní

Sponzorované odkazy:

Goodyear Ultra Grip 7+ je špičková zimní pneumatika

„Bez ohledu na podmínky na cestě převezměte kontrolu,“ nabádá slogan výrobce na internetových stránkách. Za tímto účelem inovoval svoji úspěšnou pneumatiku a vytvořil tak produkt, který patří mezi špičkové produkty mezi zimními pneumatikami.

Jak si známý výrobce pneumatik uvědomuje, zima může být nejen mimořádně krásná, ale také mimořádně nebezpečná. Na tento fakt chce reagovat novou pneumatikou Goodyear Ultra Grip 7+. V testech často vítězící pneumatika Ultra Grip 7 prošla inovací a tím vznikla pneumatika označována Ultra Grip 7+. Tato inovovaná pneumatika podle výrobce přináší „bezkonkurenční kontrolu v proměnlivých zimních podmínkách“. Díky speciální technologii využité při výrobě běhounové směsi se zvyšuje optimální teplota v pneumatikách. To znamená lepší výkon na mokrém povrchu a lepší trakci na sněhu a ledu.

Nový design pomáhá

Nový design pneumatiky se může lépe přizpůsobit povrchu vozovky a dynamickému zatížení, čímž poskytuje vyšší odolnost proti aquaplaningu, delší životnost, nižší valivý odpor. Ovlivňuje tedy také spotřebu automobilu a tím snižuje emise CO2. Byla optimalizována přilnavost, trakce a tuhost bloku při všech teplotách. Došlo také na snížení frekvence špiček hlučnosti, samozřejmostí jsou hluboké směrové drážky, které umožňují vozu lépe se vypořádat se sněhem a břečkou. Optimalizovaná stopa pak přispívá k lepšímu dynamickému rozložení zátěže.

„Bez ohledu na podmínky na cestě převezměte kontrolu,“ nabádá slogan výrobce na internetových stránkách. Zdroj: http://eu.goodyear.com„Bez ohledu na podmínky na cestě převezměte kontrolu,“ nabádá slogan výrobce na internetových stránkách. Zdroj: http://eu.goodyear.com

Testy potvrdily slova výrobce

Podle výrobce byla pneumatika Goodyear Ultra Grip 7+ speciálně navržena tak, aby se „zakousla“ do sněhu a ledu a poskytla řidiči hladší a pohodlnější jízdu za všech podmínek, zvýšený výkon je prý zaručen i na mokrém povrchu. Podle testů je v zimě skutečně jednou z nejlepších pneumatik na sněhu i ledu a k nadprůměru patří také při posuzování vlastností na suché vozovce, jedinou negativní stránkou se tak může zdát mírně vyšší cena těchto penumatik. Pneumatika Goodyear Ultra Grip 7+ se vlastnostmi velmi podobá „sesterské“ pneumatice Dunlop SP Winter Sport 3D.

Kupte si pneumatiky Goodyear Ultra Grip 7+ za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Goodyear Ultra Grip 7+ je špičková zimní pneumatika byl publikován 25. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Zimní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...