Pneumatiky.cz - online prodej pneumatik

Tagy:  pneumatiky, levně, výběr, Pneu TV

Sponzorované odkazy:

Pneumatiky.cz - online prodej pneumatik

Internetový obchod www.pneumatiky.cz se řadí mezi největší a nejspolehlivější prodejce pneumatik a alu kol v České republice. Nabízí výběr z více než 16 000 pneumatik, disků (v nabídce jsou ALU disky i klasické plechové), sněhových řetězů a doplňků. Nabízí se také zimní komplety, které si zákazník zvolí podle velikosti pneu, značky a modelu vozu. Server spolupracuje s více než třicítkou výrobců. V sortimentu chybí snad pouze nezdravě levné pneumatiky z Číny, které jsou podle mnoha testů také nebezpečné. V rámci hlavního skladu a deseti logistických míst po celé republice je k dispozici 450 000 pneumatik.

V orientaci pomáhá Pneu TV

Zákazníkům pomáhá v orientaci pneu TV na YouTube. Nevýhodou může být, že u konkrétních modelů pneumatik chybí mluvený komentář, který by zákazníkovi danou pneumatiku přiblížil. Obecné informace o pneumatikách se mohou zájemci dozvědět z videa se slečnou Radkou, která vysvětluje, jak obecně vybírat pneumatiky. Všechny informace, které zaznějí na videu, jsou k dispozici také v psané podobě. V té je na webu daleko více informací nejen k pneumatikám, ale také k ALU kolům a litým diskům, takže návštěvník stránek se může sám poměrně rychle a dobře zorientovat v celé problematice. Dále je na serveru rubrika se zajímavostmi ze světa pneumatik či s užitečnými informacemi.

Zájemci mají možnost pojistit si pneumatiky

Zajímavostí je nabídka pneujištění, které lze objednat k zakoupené pneumatice (ke čtyřem pneumatikám tedy stejný počet pneujištění) a jedná se o pojištění pneumatik. V případě neopravitelného poškození stávající pneumatiky si zákazník může objednat novou se slevou (až 100% sleva z ceny).

Dobře se prodávají domácí pneumatiky Barum

„Obecně velmi dobře prodávanou značkou jsou pneumatiky Barum. Dále se nám dobře prodávají značky Pirelli, Michelin, GoodYear. V zimě bych se nebál Sava a Nokian. O čínských značkách nemam tušení,“ říká s úsměvem Vojtěch Schwangmaier zastupující server. Jen za loňský rok zde bylo vyřízeno 15 000 objednávek a podle vlastních stránek serveru pneumatiky.cz by 97 % zákazníků obchod doporučilo svým známým.

Článek Pneumatiky.cz - online prodej pneumatik byl publikován 6. listopadu 2010 v 06.00 v rubrice Informace. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...