GoodYear DuraGrip je pneumatika pro cestování po městě

Tagy:  DuraGrip, město, design, hluk

Sponzorované odkazy:

GoodYear DuraGrip je pneumatika pro cestování po městě

GoodYear vyvinul novou pneumatiku, kterou představil na jaře roku 2007. GoodYear DuraGrip je snaha o odpověď na požadavky zákazníků, kladené na moderní malé automobily. Tyto automobily řídí většinou ženy a i tento fakt se na vývoji pneumatik projevil.

Inovativní technologie při výrobě

Při výrobě pneumatik GoodYear DuraGrip byly použity inovativní technologie, stejně jako u pneumatik HydraGrip, UltraGrip 7 a Excellence, díky kterým tyto úspěšné modely značky Goodyear v předchozích letech zvítězily ve spotřebitelských testech. Výrobce uvádí, že pneumatika DuraGrip poskytuje vysoký kilometrový průběh bez jakékoliv ztráty vynikajících výkonnostních či bezpečnostních vlastností, které jsou se značkou Goodyear již dlouhá léta tradičně spojovány.

Pneumatiky jsou pevnější

Pneumatika GoodYear DuraGrip se může pyšnit asymetrickým tvarem dezénu běhounu, spojenými šikmými bloky, lamelami s technologií 3D BIS (systém zamykající sekci lamel pro vyšší tuhost bloků a stabilnější jízdu) a bloky, které fungují jako žebro. Bloky jsou navíc oddělené a tedy mimořádně pevné. Uzavřená vnější část pneumatik zpevňuje ramenní oblast. Otevřená vnitřní část odvádí vodu. Samotná vnější část pneumatik je navíc pevnější.

Cílem také lepší vzhled a nižší hlučnost

Pneumatika má lepší výkon při jízdě na suchých površích a snížení hlučnosti. Díky snaze o lepší odolnost vůči aquaplaningu se výrazně zlepšil také výkon pneumatiky na mokrém povrchu. S tím souvisí také deklarovaná lepší stabilita na mokré vozovce. Pneumatiky byly navrženy nejen pro lepší jízdní vlastnosti, snahou bylo také snížit hlučnost a zlepšit vzhled.

Pneumatika pro cesty po městě

Co říct závěrem? Snad je krátké shrnutí: pneumatika GoodYear DuraGrip má podlewebu výrobce ejména velmi dlouhou životnost, poskytuje také vysoké pohodlí pro cestující a je skvělá na mokré vozovce. Jisté slabiny má pneumatika na suché vozovce a při rychlé jízdě po dálnici, ale vzhledem k tomu, že pneumatika byla vytvořena především pro malé automobily a provoz ve městě, to vůbec nevadí.

GoodYear DuraGrip je pneumatika pro město.GoodYear DuraGrip je pneumatika pro město.

Kupte si pneumatiky GoodYear DuraGrip za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek GoodYear DuraGrip je pneumatika pro cestování po městě byl publikován 14. září 2010 v 00.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...