Potřebujete nové pneu na zimu a chybí vám peníze?

Tagy:  Zaplo, Kamali, Via sms

Potřebujete nové pneu na zimu a chybí vám peníze?

Zajistit si dobře vůz, nešidit údržbu a věnovat mu péči je velmi důležité. K tomu bezesporu patří i výměna pneumatik za nové dle sezóny. Aktuálně tedy je na tapetě výměna letních pneumatik za zimní. Ale co dělat, když vám na tyto položky v rozpočtu chybí finance? Máme řešení!

Udržovat svůj automobil v pořádku je nejen otázka zručnosti a znalostí o vozidle, ale především otázka financí. Obzvláště pro ty, kterým až tak technické parametry vozidla neříkají pane. A pak jsou tu pravidelné výměny pneumatik respektive jejich přezutí. A když nastane situace, kdy je nutno zakoupit pneumatiky nové, je to velká díra do rozpočtu

Nicméně nezoufejte, možnosti jsou. Existuje čerpání kontokorentu, bankovní půjčka i subjekty, jež poskytují půjčky mimo bankovní resort. Vesměs jsou to možnosti, jež lze řešit online. Kupříkladu společnost Zaplo Finance s.r.o. jako provozovatel Zaplo nabízí hned dva produkty s úsměvným názvem Sumo a Ninja. Na stránkách vyplníte nezávaznou žádost o půjčku, obratem budete kontaktováni poskytovatelem a již jen čekáte.

Vaše žádost je posouzena, a při splnění několika podmínek, kterými jsou věk od 18 do 70 let, České občanství, stálý příjem, nulový záznam v rejstříku dlužníků, funkční telefon ke kontaktu, platný bankovní účet a doklad totožnosti, ji máte v kapse. Na nové pneu bude! Platba tedy poskytnutá půjčka se realizuje bezhotovostním bankovním převodem na Váš účet. A paráda je, že finance na něj dorazí již do 24 hodin od schválení žádosti poskytovatelem za splnění.

Dalším dobrým řešením je půjčka od Kamali, která vstoupila do hry až v prvním čtvrtletí letošního roku. Je produktem společnosti Home Credit coby pokračovatel velmi populární Japonské půjčky. Kamali jako nebankovní půjčka je příjemně levný způsob krátkodobější, ale i dlouhodobější zápůjčky financí.

A kdo na Kamali může dosáhnout? Plnoletá fyzická osoba s trvalým pobytem v Česku, s platným občanským průkazem, bankovním účtem a mobilním číslem, respektive telefonem. Finance lze získat ryze online formou a na účtě vám po schválení přistanou do deseti minut. Půjčit si můžete od relativně malé částky jednoho tisíce korun až po dvě stě tisíc korun, přičemž napoprvé je možná jen částka do deseti tisíc korun. Splatit lze půjčku do jednoho až osmdesáti čtyř měsíců. Pro řešení nákupu nových pneu jako vyšité.

Třetí variantou získání financí je Via SMS půjčka, což je ryze krátkodobý způsob zapůjčení financí, třeba v případě, že do výplaty zbývá pár dní a vám chybí v rozpočtu potřebná suma na pokrytí některých položek vaší domácnosti (třeba právě nové pneumatiky). Vše se řeší pomocí vyplnění online formuláře a poté potvrzovací sms zprávou o poskytnutí či neposkytnutí půjčky. Je li odezva v sms kladná, penízky máte u sebe do hodiny až jednoho dne.

Sumy, jež je možné půjčit se pohybují v rozmezí od 3000 Kč do 12 000 Kč, přičemž je zde varianta výplaty nejen na účet ale i poštovní poukázkou a žádat lze jak online, tak i telefonicky. Vše je odvislé od výše půjčky a doby jejího splácení. Na Via SMS půjčku může spoléhat osoba s vlastním bankovním účtem, mobilním telefonem, kterému je od 20 do 65 let. Nutností je čistý trestní rejstřík i absence záznamu v registru neplatičů. Poplatek za sjednání půjčky činí symbolickou jednu korunu.

Zdroj foto: Coolpujcky.cz; Pujckyhned.cz; Pujcko.cz; Pixabay.com

Článek Potřebujete nové pneu na zimu a chybí vám peníze? byl publikován 4. října 2017 v 22.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...