Adrenalinové zážitky na konci léta

Adrenalinové zážitky na konci léta

Letošní léto se přehouplo do své druhé poloviny, a ačkoliv denní teploty začínají být čím dál tím nižší, rozhodně není žádoucí nechat se odradit od nových zážitků. Sklonek léta je ideálním obdobím pro podnikání nejrůznějších adrenalinových zážitků. Inspiraci můžete hledat například u Firmy na zážitky, která přináší bohaté nápady, jak pro pány, tak dámy. Pokud Vám zbyl ještě nějaký den dovolené pro Vaše volnočasové aktivity, nenechejte se přemlouvat a dopřejte si například jízdu ve Ferrari. Za adrenalinovými zážitky můžete vyrazit také kdykoliv o víkendu.

Proč právě jízda ve Ferrari?

Jízdu ve Ferrari ocení zejména ti, kteří milují jízdu v silných vozech. Po koupi poukázky například zde www.firmanazazitky.cz/darky-pro-muze/ zjistíte, jaké to je na vlastní kůži svézt se v jednom z nejlepších sportovních vozidel světa. Právě za něj je považováno Ferrari 458 Italia. Při jízdě ve Ferrari si můžete splnit Váš dávný sen a projet se v automobilu, jehož cena dosahuje neuvěřitelných šesti milionů korun. Vůz Ferrari 458 Italia skrývá pod svou kapotou 570 koňských sil. Při projížďce v něm Vám bude tuhnout adrenalin v krvi, neboť se budete pod dohledem instruktora prohánět v nejrychlejším, nejvýkonnějším a nejúspornějším osmiválcovém Ferrari všech dob. Na první pohled Vás očarují také jeho funkční prvky, mezi něž lze začlenit například vylepšené chlazení motoru, nasávací otvory pro sání nebo zadní křídlo. Pozornost upoutá v neposlední řadě také extrémní nízká příď s novým tvarem světlometů a koncové světla umístěná v rozích karoserie.

Nebo snad raději projížďku v terénním Hummeru?

Najdou se však také takoví, které raději před jízdou v nablýskaném Ferrari zláká jízda v terénním vozidle. Právě pro ně Firma na zážitky zprostředkovává možnost jízdy Hummerem. Jízda Hummerem Vás nepřestane bavit ani v případě, že jste v mladí absolvovali povinnou vojenskou službu. Součástí voucheru je nejen desetiminutové řízení Hummeru H2, ale také adrenalinová jízda na korbě Hummeru H1. Nabídka je více než lákavá, proto neváhejte a využijte konec léta k adrenalinovému vzplanutí.

Článek Adrenalinové zážitky na konci léta byl publikován 23. srpna 2017 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...