Poznejte tajemství jízdy (nejen) v jedné stopě

Tagy:  skútry, servis motocyklů, elektrické invalidní vozíky, elektrokola České Budějovice, prodej a servis elektrokol České Budějovice

Poznejte tajemství jízdy (nejen) v jedné stopě

Každý motocykl potřebuje dobrou péči, aby dobře fungoval a na cestě majitele a jezdce nezklamal. Ať je to chopper, cesťák, skútr, moped. Anebo třeba elektrokolo či invalidní vozík.

Zkrátka a dobře údržba každého takového stroje je důležitou součástí péče o něj. A když nemáte ty správné znalosti a poznatky k dobré údržbě, ideální volbou je servisovat jej u prodejce. Anebo mít v okolí spolehlivou firmu, která servis provede dle vašich potřeb.

Elektromoped KoradoElektromoped Korado

Když je součástí prodeje i poprodejní servis, není to nikdy problém, takových firem je po ČR hodně. Jednou takovou je rodinná společnost RAVO CB, s.r.o., která se orientuje na prodej a servis motocyklů, skútrů a mopedů. Firma sídlí v Českých Budějovicích, a tak jsou jejich služby určeny především tomuto regionu, i když jsou v ní samozřejmě vítány i zájemci z jiných částí Česka.

elektrokolo New Camp Guewerelektrokolo New Camp Guewer

Pro zaměstnance firmy není prodej a servis motocyklů pouhou prací, je to vášeň a velká záliba. Prostě benzín v krvi a motor v srdci. Tady jste vždy správně, pokud chcete vyřešit okolo svého jednostopého miláčka cokoli. K mání je vše – od opravy maličkostí, přes řešení komplikovaných problémů až po kompletní servis. Motocykly, skútry a mopedy v Českých Budějovicích jsou v RAVO CB v dobrých rukách.

skútr Kymco Agility Cityskútr Kymco Agility City

Mimo milovníků jednostopých kousků zde najdou zázemí i všichni handicapovaní, závislí na využívání elektrických invalidních vozíků. Ty jsou pro takovéto osoby nepostradatelné a značně jim ulehčují život. A tak jakýkoli zádrhel na jejich vozíku, je pro ně životní obtíž navíc. Ale i s tím si RAVO CB poradí. Nabízí nejen servis invalidních vozíků, ale hlavně na základě konzultace volbu toho správného vozíků a řešení na míru. Každý jednotlivý požadavek zde řeší individuálně a s ohledem na potřeby daného jedince. Samozřejmostí je možnost testování vozíku a všech jeho funkcí, včetně odborných rad.

Shoprider Dasher – elektrický invalidní vozíkShoprider Dasher – elektrický invalidní vozík

Pro cyklisty má RAVO CB také řešení, a nutno říci že komfortní. Buďte cyklistou bez nutnosti pachtit se, namáhat a šlapat do pedálů! Pořiďte si elektrokolo. Společnost zastřešuje prodej a servis elektrokol hlavně v regionu České Budějovice. Mají zde v prodeji elektrokola, jež jsou schválena pro provoz na všech veřejných komunikacích. Ale to zdaleka ještě není vše. Váháte li, zdali do elektrokola investovat, můžete si elektrokolo nejen koupit, ale i jen zapůjčit. A ať už zvolíte jednu nebo druhou variantu – tedy prodej či zápůjčku, vždy vám zde profesionálně a dobře poradí, pomohou s výběrem.

Stejně tak jako u motocyklů, skútrů, mopedů či invalidních vozíků. Dobrý poměr ceny a výkonů všech strojů, spolu se servisem přímo v obchodě je neskonalou výhodou rodinné společnosti RAVO CB.

Zdroj foto: RAVO CB

Článek Poznejte tajemství jízdy (nejen) v jedné stopě byl publikován 6. dubna 2016 v 21.30 v rubrice PR články. Autorem článku je Pavla Jelínková. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...