Multikáry stále brázdí naše silnice. V čem spočívá jejich kouzlo?

Multikáry stále brázdí naše silnice. V čem spočívá jejich kouzlo?

Malá víceúčelová vozidla Multicar existují již více než 50 let. Ani v současné době přitom ještě nepatří do „starého železa“. Nejenže se dá stále sehnat pestrý sortiment náhradních dílů na starší modely, ale výrobní linky zároveň opouštějí nové typy!

Multicar – spolehlivá víceúčelová vozidla

Pokud byste se lidí v České republice zeptali na multikáry, většina je zřejmě bude mít spojeny s oblíbeným typem Multicar M25, jenž svého času ve velkém množství brázdil naše silnice. A také dnes na něj ještě stále můžeme narazit, ačkoli byl vyroben v roce 1978!

Vozy Multicar jsou dlouhodobě používány ke specifickým účelům, a to konkrétně v komunální sféře, stavebnictví, odpadovém hospodářství, zemědělství atd. V těchto oblastech poskytuje svým uživatelům i přes menší rozměry nedocenitelné služby.

Ačkoli se multikáry za více než 50 let existence vyvíjely, přes veškeré úpravy se koncepce vozu od počátku nijak radikálně nezměnila, takže i nové varianty mají stále typický tvar. To platí i pro nejnovější přírůstek do rodiny Multicar, tedy typ M 31, jenž spatřil světlo světa v roce 2013.

Jak je to s náhradními díly Multicar?

Jestliže jsme zmínili, že i vozidla Multicar M25 stále ještě fungují, je to nejen v jejich kvalitě. I dnes lze totiž narazit na širokou nabídku náhradních dílů Multicar, díky nimž mohou i starší modely stále spolehlivě plni své úkoly.

Článek Multikáry stále brázdí naše silnice. V čem spočívá jejich kouzlo? byl publikován 24. února 2015 v 23.15 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...