Navštivte prodejnu Světluška s.r.o.

Tagy:  nákladní vozy, náhradní díly, Tatra, Avia, MAN, DAF, Liaz, Iveco

Navštivte prodejnu Světluška s.r.o.

Chcete náhradní díly na nákladní automobily vybrat osobně v naší prodejně za pomoci odborného technika? Neváhejte a navštivte naše prodejny v Brně a v Prostějově. Na stovkách metrů čtverečních vám nabízíme všechny důležité náhradní díly na nákladní vozy

Náhradní díly Tatra T815
Náhradní díly Avia
Náhradní díly MAN
Náhradní díly DAF
Náhradní díly Liaz
Náhradní díly Iveco
• a pro mnohé další značky…

Přehledné a komfortní prodejny Světluška s.r.o.

Prodejny naší rodinné firmy Světluška s.r.o. jsou přehledně zorganizované a vystavené zboží vám pomohou vybrat zkušení technici. Prodejny i sklady máme bohatě zásobené. V případě že vámi požadované díly nemáme na skladě, jsme je schopni téměř okamžitě objednat a připravit k vyzvednutí v minimální lhůtě. Pokud si to budete přát, zboží vám zašleme na adresu.

Prodejny Světluška s.r.o. jsou komfortně zařízeny a poskytují vám dokonalý přehled a komfort při výběru i nakupování. Ochotný personál se vám bude věnovat s maximální péčí tak, abyste vždy odešli spokojení a vyřešili své požadavky ihned na místě.

Prodejny Světluška svým konceptem navazují na náš e-shop a zároveň servis nákladních vozů. Tak jsme vám schopni poskytovat profesionální služby na maximální úrovni za velmi dostupné ceny. Těšíme se na vás.

Článek Navštivte prodejnu Světluška s.r.o. byl publikován 12. října 2012 v 11.45 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...