Dunlop SP Sport FastResponse je výkonná letní pneumatika

Tagy:  Dunlop, SP Sport FastResponse, běhoun, kontaktní stopa

Sponzorované odkazy:

Dunlop SP Sport FastResponse je výkonná letní pneumatika

Dunlop SP Sport FastResponse je pneumatika pro letní období určená pro osobní auta. Řidiči nabízí vysokou výkonnost V Dunlop touch technology, která má svoji ochrannou známku, se skrývá lepší kontakt s vozovkou a zdokonalená reakce na řízení. V praxi se vůz stává lépe ovladatelným za sucha i za mokra, odolnější proti možnostem aquaplaningu, a má lepší jízdní vlastnosti.

Pneumatika výborně reaguje na řízení

Dunlop SP Sport FastResponse je pneumatika, která nejen poskytuje vynikající ovladatelnost při suchých a mokrých podmínkách, ale řidiči nabízí také skvělou rovnováhou při jízdě v zatáčkách, vysokou odolnost vůči aquaplaningu a ještě lepší přilnavost. Výborná je ale v reakci, jakou poskytuje na řízení. Pneumatika je navíc při jízdě tichá a tak se řidič může cítit skutečně komfortně.

Běhounová směs byla vylepšená

Vylepšení se dočkala technologie složení běhounové směsi. Její složení bylo vylepšeno a pneumatika teď nabízí silnější s rovnoměrnější spojení siliky a polymeru, neboť došlo k lepšímu rozložení siliky ve směsi. Nyní je zlepšená ovladatelnost pneumatiky, snízený valivý odpor, čímž došlo k přímému zvýšení životnosti pneumatiky a také lepšímu výkonu na mokrém povrchu. Poněkud horší je pneumatika pouze v otázkách trakce na sněhu.

Dunlop SP Sport FastResponse má vylepšenou běhounovou směs.Dunlop SP Sport FastResponse má vylepšenou běhounovou směs.

Na běhounu jsou tři zóny

Hlavní výhodou nových pneumatik je, jak již bylo řečeno, lepší ovladatelnost na suchu i na mokru a lepší reakce na řízení. Toho bylo dosaženo asymetrickým třízónovým provedením dezénu. Tato technologie poté funguje tak, že na běhounu jsou tři odlišné zóny s rozdílnými funkcemi. Pneumatika také díky plošší kontuře běhounu nabízí větší a rovnoměrnou kontaktní stopu pneumatiky. To znamená lepší stabilitu a přesnost řízení, což nepřímo snižuje nerovnoměrné opotřebení ramenních bloků.

Rovnoměrně rozložení tlaku v kontaktní stopě

Pneumatika je velmi odolná proti aquaplaningu a poskytuje vynikající stabilitu v zatáčkách, toho bylo dosaženo pomocí variabilního objemu hmoty dezénu. Ten umožňuje rychlý a bezturbulentní odvod vody společně s pevnější ramenní oblastí. Pneumatika je vybavena multiprofilovým běhounem MRT, který také přispívá k ovladatelnosti. Mimořádně rovnoměrné rozložení tlaku v kontaktní stopě, která je větší, k tomu jasně napomáhá.

Kupte si pneumatiky Dunlop SP Sport FastResponse za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Dunlop SP Sport FastResponse je výkonná letní pneumatika byl publikován 12. září 2010 v 00.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...