Goodride H600: Pneu pro nenáročné řidiče

Tagy:  Goodride, H600, letní, Čína, cena, kvalita

Sponzorované odkazy:

Goodride H600: Pneu pro nenáročné řidiče

Pokud hledáte levné pneumatiky, na které nebudete klást přehnané nároky, jistě postačí pneumatiky z Asie, přesněji řečeno z Číny. Koneckonců, čínský výrobce Goodride se prý výrobou nejen pneumatik, ale i jiných podobných výrobků, zabývá již několik desítek let a tak nelze říct, že jde o „šmejd“.

Jaká je tedy letní pneumatika Goodride s poněkud zvláštním názvem H600? Výrobce pneumatiku nabízí pro osobní vozy a minivany a slibuje „excelentní výkon na suché i mokré vozovce“.

Na pneumatice jsou čtyřkanálové drážky, které spolu s větší šířkou zajišťují vysoký výkon těchto pneumatik, uvádí výrobce a doplňuje, že díky dezénu obsahujícímu čtyři žebra je také odvodnění pneumatik na dobré úrovni. To jistě ocení každý řidič, který již zažil „horkou chvilku“ při aquaplaningu. Goodride uvádí, že s jejich pneumatikami ocení řidiči i cestující menší hluk a lepší jízdní komfort díky optimalizované díky vícestupňovým nakloněným lamelám.

Pneumatiky Goodride H600 lze zakoupit v rozměrech 155 až 225 mm, v sortimentu jsou 13“ až 16“ produkty. Rychlostní index, se kterým lze pneumatiky zakoupit, je T (do 190 km/h), H (do 210 km/h) nebo V (do 240 km/h), tudíž pro v úvodu zmíněné použití – občasné nenáročné cesty automobilem – naprosto dostačující.

Recenze: Kritika i chvála

Velmi cenné jsou vždy praktické zkušenosti řidičů, kteří dané pneumatiky používali či používají. Názory, které lze najít na internetu na tyto pneumatiky jsou velmi různorodé. Někdo je díky nízké ceně doporučuje, jiný se pohoršuje nad nebezpečnými pneumatikami. Objevují se názory, že pneumatiky Goodride H600 byla jediná možnost, co si mohl řidič dovolit a jízda s nimi je bez problémů. Samozřejmě to nejsou pneumatiky na „závodění“, ale to si jejich vlastníci, kteří se na internetu dělí o své poznatky, naštěstí uvědomují.

Jeden z řidičů si stěžuje, že pneumatiky zakoupil i s autem a přestože je s nimi celkem spokojen, připadá si jako blázen – v obchodech o této značce nic neví. Objevuje se však více názorů, že pneumatiky jsou stejně dobré jako konkurence a mají jasný plus – nízkou cenu. Uživatel yeehaamcgee zase píše, že by pneumatiky nedoporučil na nic jiného než na výrobu houpačky pro děti.

Recenzisté si obzvláště stěžují na hrozné vlastnosti pneumatiky na sněhu. Obzvláště kritický byl uživatel s příznačným nickem „JustPublishThe­Truth“, který napsal, že je překvapen, že někdo může mluvit o těchto pneumatikách v dobrém, protože to je nesmysl. I když uznává nízkou cenu, stěžuje si na přilnavost, pneumatiky prý nejsou vhodné ani pro pohodovou jízdu. Objevují se i ohlasy, že jde o nejhorší pneumatiky, jaké řidiči kdy vlastnili.

Podpora baseballu i driftů

Goodride je aktivní také na marketingovém poli – jak praví internetové stránky, tento výrobce podporuje dívčí baseballový tým a driftaře v Kanadě. Na webových stránkách nechybí ani záložka lákající na soutěže, nyní však žádná neprobíhá. Při odběru novinek však mají fanoušci této značky šanci získat slevový kupon.

Kupte si pneumatiky za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Goodride H600: Pneu pro nenáročné řidiče byl publikován 6. května 2011 v 00.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...