Bez čeho se neobejde moderní autolakovna?

Bez čeho se neobejde moderní autolakovna?

Rozhodli jste se, že si otevřete vlastní autolakovnu? V konkurenčním prostředí uspějete jen za předpokladu svědomitě odvedené práce a moderního vybavení. Pro vaši představu, bez čeho se profesionální autolakovna neobejde, jsme připravili výčet základních a nejdůležitějších prvků. Rozhodně by neměly chybět ani ve vašem podniku, nechcete-li lakovat „na koleně“…

Alfou a omegou je lakovací kabina

Lakovací kabina je bezpochyby tou nejdůležitější součástí autolakovny. Výběr nepodceňujte a investujte do špičkového řešení, které bude plně vyhovovat konkrétním potřebám vašeho provozu. K renomovaným značkám patří Nova Verta, která má v České republice zastoupení brněnskou firmou Naver s.r.o. Odborníci vám pomohou s výběrem vhodného modelu s požadovanými rozměry, konstrukcí a příslušenstvím. Lakovací kabinu lze na základě individuálních požadavků přizpůsobit.

Vzduchotechnika pro výměnu vzduchu v lakovací kabině

Nedílnou součástí lakovací kabiny je kvalitní vzduchotechnika v podobě vstupního a výstupního agregátu. Zařízení zajišťuje přívod čerstvého vzduchu a jeho úpravu na optimální teplotu. Zároveň odvádí znečištěný vzduch z kabiny. Nova Verta nabízí výstupní agregáty s aktivním uhlím a vodní clonou.

O plynulé a rovnoměrné zachycování přestřiků se stará odsávací box (neboli odsávací stěna). Díky tomuto zařízení lze v lakovací kabině nastolit nezbytné hygienické a pracovní podmínky. Zájemci si mohou vybrat mezi standardizovanými celky a individuálně přizpůsobenými odsávacími boxy.

S odborníky z Naver zařídíte lakovnu od A do Z

Společnost Naver nabízí veškeré potřebné vybavení lakoven. V nabídce najdete také zdvojené lakovací a sušící kabiny, přípravná pracoviště, míchací boxy a široké spektrum příslušenství. Konkrétní technické parametry jednotlivých produktů najdete na www.naverbrno.cz.

Článek Bez čeho se neobejde moderní autolakovna? byl publikován 4. července 2016 v 21.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...