Výkup aut za hotové vám umožní prodat vaše auto výhodněji než v bazaru

Výkup aut za hotové vám umožní prodat vaše auto výhodněji než v bazaru

Přemýšlíte, že prodáte své auto? Jak to provést co nejvýhodněji a zároveň nejrychleji? Možná jste už navštívili pár autobazarů a ty vám nabídly částku, se kterou nejste úplně spokojeni. Mnohé bazary vykupují za směšné sumy. Další variantou je prodej vozu na inzerát. Nelíbí se vám ani jedna z možností? Je tu i další. Zkuste kontaktovat výkup aut Ostrava a budete příjemně překvapeni.

Líbilo by se vám, kdyby vám někdo nabídla za auto více peněz než v autobazaru a to pouze po krátké prohlídce? Výkup aut za hotové je možný v Moravskoslezském kraji, tedy v Ostravě, Karviné, Havířově, Českém Těšíně, Frýdku Místku a okolí. Přivezte své auto a po půlhodinové prohlídce za něj můžete zinkasovat peníze, které se vám jistě budou líbit. Další variantou domluvit se na prohlídce auta v místě vašeho bydliště. Kupující může přijet za vámi, pokud to pro vás bude lepší. Stačí vyplnit internetový formulář, který zahrnuje údaje o zákazníkovi i vozidle. Zadáváte svůj telefon a email, nepovinné jsou údaje o jménu, bydlišti a představě o ceně. Co se týká vozu, do formuláře vyplníte informace o značce, modelu, roku výroby, palivu, karoserii, eko dani, STK nebo stavu tachometru. Můžete přiložit fotografie auta.

Je možný výkup auta jakéhokoliv typu, značky a stáří. Firma ručí za řádný přepis vozu a přebere ihned záruky za vaše auto. Další oblíbenou služnou je dát auto do zástavy za vypůjčení hotovosti. Potřebujete peníze, ale nechce se vám auto hned prodávat? Možná to bude varianta právě pro vás s možností, že auto získáte zpět, pokud se vám podaří peníze vrátit.

Výkup aut osobních i užitkových, soukromých i firemních, vám zaručí, že na prodeji vyděláte více než v autobazaru. Měníte často svůj vozový park? Pak je to služba právě pro vás. Jak vše probíhá? Po fyzické prohlídce, která trvá jen půl hodiny, obdržíte návrh ceny a pokud s ním budete souhlasit, sepíše se smlouva o výkupu vozu. K výkupu auta si připravte všechny potřebné doklady a také vše, co máte k vozu, například náhradní pneumatiky, což by mohlo ještě zvýšit jeho cenu. Za auto se platí převodem nebo hotově. Přepis se zařídí na Dopravním inspektorátu s vaší účastí, nebo bez ní při udělení plné moci. Výkup aut Ostrava vám dokonce zajistí i odvoz do místa bydliště, jakmile už budete bez auta. To vše jsou velké výhody, které umožní prodat vůz rychle, pohodlně a za co nejvíce peněz.

Článek Výkup aut za hotové vám umožní prodat vaše auto výhodněji než v bazaru byl publikován 2. listopadu 2015 v 23.15 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...