Pohodlné mytí aut

Pohodlné mytí aut

Dnes je již téměř samozřejmostí, že benzinové služby nabízí možnost mytí aut. Každý majitel auta chce, aby jeho vozidla vypadalo čistě, a nemusel tak před každým vyjetím řešit zašpinění karosérie. Toho lze dosáhnout mimo jiné také tím, že při čerpání paliva, využijete také možnosti umytí automobilu prostřednictvím automyček. Modulární mycí boxy automyček se vyplatí mít všude tam, kde se setkáváte s požadavkem nízké až střední intenzity mytí. Takovými lokalitami jsou většinou menší až středně velké obce, venkovské provozovny či provozovny u prodejen. Jak bylo uvedeno již výše, modulární boxy automyček mohou být také součástí čerpacích stanic a stanic technické kontroly.

Rovněž u pneuservisů je tato služba velmi často žádána. Předním dodavatelem modulárních myček aut je společnost BKF Carwash. Její modulární automyčka je vybaveny ocelovou konstrukcí se střechou. Tyto automyčky disponují pěti pevnými programy a jedním volitelným programem, který slouží k postřiku ráfků. Tato mycí aplikace slouží k odstranění nánosů a usazenin z brzdových čelistí. Další programy zajišťují předmytí s turbo postřikem, základní mytí, oplach, který odstraňuje zbytky nečistot, vosk a závěrečný oplach.Více informací k jednotlivým čistícím programům si můžete přečíst na této webové adrese bkfcarwash.cz/pro-investory/montaz-mycky-aut-krok-za-krokem. Výsledkem umytí Vašeho automobilu v modulárním mycím boxu je čistá a lesklá karoserie vozu. Tento pohodlný způsob mytí Vás přesvědčí o tom, že již nebudete chtít více umývat Vašeho čtyřkolového rodinného člena jiným způsobem než nabízeným od společnosti BKF Carwash.

Článek Pohodlné mytí aut byl publikován 26. října 2015 v 00.00 v rubrice PR články. Autorem článku je Inzerce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...