Díky internetovým stránkám SrovejTo.cz si můžete lehce změnit povinné ručení za levnější

Díky internetovým stránkám SrovejTo.cz si můžete lehce změnit povinné ručení za levnější

Zdá se vám, že máte výdaje za pojištění auta, které je však ze zákona dané, příliš vysoké? Nebo jen chcete zjistit, jaké jsou nabídky našich mnoha kvalitních pojišťoven a být v obraze? To je správné a postačí vám k tomu navíc jen pár minut času. Stačí navštívit webové stránky SrovnejTo.cz a vyplnit pár údajů o vás, vašem automobilu a to je vše! Tímto způsobem můžete ušetřit až 70 % ceny původního povinného ručení. Srovnány budou stovky nabídek!

Přehledný formulář vyplníte online

Není toho vůbec mnoho, co budete mít uvést. Pro rychlejší a pohodlný postup si připravte malý technický průkaz nebo vaši nynější pojistnou smlouvu. Následně můžete začít – zadáte druh vozidla, druh využití, zdvihový objem, výkon, rok výroby. K vám dodejte subjekt, datum narození, PSČ vašeho bydliště, město či obec, telefonní číslo a e-mailovou adresu. Pokud byste si s něčím nebyli jisti, stačí si najet na otazník vedle kolonky, pod kterým se skrývá užitečná a srozumitelná nápověda.

Dodat můžete zadání bonusů za předchozí pojištění. Pokud si nejste jisti, nebo neznáte své bonusy, v případě zaslání nebo telefonátu a sdělení vašeho rodného čísla a křestního jména, bonusy vám budou ověřeny. A pak už stačí pouze kliknout na fialový obdélníček Spočítat ceny a prohlédnout si nabídky jednotlivých pojišťoven.

Staňte se i vy spokojenými pojistníky

Na stránkách si můžete prohlédnout pozitivní reference a také články, které o Srovnejto.cz napsala média. Povinné ručení kalkulačka už lidem ušetřila mnoho peněz. Zelená karta vám bude ihned zaslána na uvedenou e-mailovou adresu a do pár dnů obdržíte její originál poštou. I vygenerovat si výpověď pojistné smlouvy je tady možné!

Nezbývá, než se podívat na povinné ručení srovnání a přejít tam, kde po vás budou chtít za pojištění méně!

Článek Díky internetovým stránkám SrovejTo.cz si můžete lehce změnit povinné ručení za levnější byl publikován 20. listopadu 2014 v 22.30 v rubrice PR články. Autorem článku je redakce. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...