Goodride SW602 jsou zimní pneumatiky z Číny

Tagy:  Goodride SW602 zimní čína

Sponzorované odkazy:

Goodride SW602 jsou zimní pneumatiky z Číny

Na Čínské výrobky – a tedy i pneumatiky – mají čeští spotřebitelé velmi rozdílné názory. Jsou levnější, kvalita však většinou nebývá příliš dobrá. Záleží tedy také na tom, jestli chcete levnou pneumatiku pro občasné cesty do města, které nekladou ani velké nároky na rychlost, nebo kvalitní výrobek pro dlouhé a samozřejmě také svižnější cestování. Jaké jsou tedy pneumatiky se strohým a poněkud nesrozumitelným názvem SW602 čínského výrobce Goodride?

Nejen pneumatiky pro osobní auta

Goodride vyrábí pneumatiky nejen pro osobní auta, můžete od ní zakoupit obutí také pro nákladní vozidla, pro zemědělské stroje, pro motocykly, gumové pásy, trubky a podobně. Podle výrobce jsou pneumatiky vyráběny v souladu s požadavky trhu po celém světě.

Výrobce se chválí

Goodride nemá v oblasti zimního vybavení příliš velký sortiment, mezi zimními pneumatikami nabízí modely SW601 a SW602. Výrobce se svou pneumatikou Goodride SW602 nabízí lepší přilnavost v zimních podmínkách. Podle internetových stránek společnosti Goodride jsou tyto zimní pneumatiky správnou volbou pro „bezpečný a spolehlivý výkon na ledu a sněhu“. Při výrobě byla použita speciální běhounová směs, kterou na boku doplňují drobné klikaté lamely, které optimalizují jízdní výkon a zlepšují trakci. Lamely údajně poskytují více tahu a vynikající brzdné schopnosti.

Podle výrobce má pneumatika Goodride SW602 speciální dvoulůžkové drážky ve tvaru písmene „V“. Tento tvar dezénu údajně napomáhá jízdní stabilitě na sněhu a snižuje hlučnost. Navíc poskytuje běhounu a tím i celé pneumatice lepší přilnavost a také zlepšuje odolnost proti otěru při nízkých – zimních – teplotách. Bohužel je internetová prezentace pneumatiky velmi strohá a chybí také odkaz na jakýkoliv nezávislý test těchto pneumatik. Pneumatiky se podle internetových stránek výrobce vyrábí celkem v jedenácti rozměrech. Tím nejmenším je pneumatika označovaná 175/65R14 a na opačném konci nabídky je 225/60R16. Rychlostní index je H/T, tedy nic pro rychlá sportovní auta.

Goodride je pneumatika z Číny, má šanci u českých zákazníků? Zdroj: www.goodridetire.comGoodride je pneumatika z Číny, má šanci u českých zákazníků? Zdroj: www.goodridetire.com

Kupte si pneumatiky Goodride za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Goodride SW602 jsou zimní pneumatiky z Číny byl publikován 8. prosince 2010 v 00.00 v rubrice Zimní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...