Bridgestone Turanza ER300 apeluje na bezpečnost

Tagy:  Bridgestone, Turanza, ecopia, Run-flat, moderní, bezpečnost

Sponzorované odkazy:

Bridgestone Turanza ER300 apeluje na bezpečnost

Pneumatiky japonského výrobce Bridgestone Turanza ER300 byly stvořeny hlavně pro řidiče, kteří jsou zvyklí na velmi dlouhé cesty. Moderní design je jen detailem, více ale zaujmou modely Turanza ER300 Ecopia nebo Turanza ER300 Run-flat, které jsou v nabídce společnosti a přispívají k bezpečnosti cestujících.

Bezpečná jízda i za nepříznivých podmínek

Bridgestone Turanza ER300 nabízí výjimečnou vyváženost mezi výkonem, stabilitou a potěšením z jízdy. Konstrukce pneumatiky je pevná a poskytuje vynikající stabilitu a odezvu řízení. Umožňují tak velmi bezpečnou jízdu i za nepříznivých podmínek.

„Elegantní, stylový a moderní“ je dle výrobců design pneumatiky.„Elegantní, stylový a moderní“ je dle výrobců design pneumatiky.

Desing je moderní

Bridgestone Turanza ER300 se dočkala výrazných inovací. Nyní má širší dezén, který přispívá plynulému, tichému a efektivnímu výkonu. Design drážek byl navržen s ohledem na rychlý odvod vody a vynikající přilnavost na mokrém povrchu. Výrobce design pneumatiky označuje jako „elegantní, stylový a moderní“.

Ecopia model je šetrnější k životnímu prostředí

Pneumatika Bridgestone Turanza ER300 je k dispozici jako standardní, Run-flat, nebo Ecopia model. Co to ale vlastně znamená? Ecopia označuje pneumatiky šetrnější k životnímu prostředí. Bridgestone se snaží upozornit řidiče na rizika spojené s jízdou na podhuštěných pneumatikách, která je nejen nebezpečná, ale také poměrně drahá a proto pneumatiky Bridgestone s přívlastkem Ecopia nabízí nízký valivý odpor. S ním totiž souvisí nižší spotřeba paliva a tedy také nižší emise CO2. Pneumatika je tak nejen ekologická, ale také ekonomická, neboť se snižuje opotřebení pneumatik a další úspory jsou na množství pohonných hmot.

Model Run-flat umožňuje jet dále po defektu

Bridgestone vyrábí pneumatiky s přívlastkem Run-flat již od roku 1980. Cílem těchto pneumatik je udržet automobil i po proražení pneumatiky provozuschopným. Lze ujet až 80 kilometrů nejvyšší rychlostí 80 km/h do nejbližšího pneuservisu, kde bude problém vyřešen. Pneumatiky tak nabízí bezpečnější, pohodlnější a snadnější jízdu oproti standardním pneumatikám. V roce 2005 byla technologie Run-flat modernizována a v současnosti je aktuální třetí generace, která byla představena v roce 2009.

Kupte si pneumatiky Bridgestone za výbornou cenu na www.pneumatiky.cz

Článek Bridgestone Turanza ER300 apeluje na bezpečnost byl publikován 3. října 2010 v 00.00 v rubrice Letní pneu. Autorem článku je . Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...